Tacos picants amb mongetes negres

Plat principal, Condiments i salses  |  Silvia Riolobos

Aquesta recepta és perfecta per a un dia de pícnic o un menjar ràpid al jardí o per dur a la feina, ja que es pot transportar fàcilment en tuppers per separat i muntar al moment. Et sorprendrà el poc esforç que requereix!

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

9 fulles d’enciam romà
1 alvocat madur
1 pot de

Elaboració

Poseu en remull les fulles d’enciam en aigua amb una cullerada de vinagre de poma sense filtrar. L’enciam sol tenir força sorra i algunes bestioles, per això cal que ens assegurem de desinfe…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat