Tacos de salmó i salsa chimicurri

Plat principal, Condiments i salses  |  Laura Sacristán

Amb la recepta d'avui volem demostrar que els tacos de peix poden ser iguals o millors que els de carn. Només haureu de provar aquesta recepta per adonar-vos-en.

  • Racions:
    6 tacos
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

Per al salmó

1 tros de salmó (400 g)
1 c. p. de pe

Elaboració

Per al salmó

Preescalfeu el forn a 180 °C amb calor a dalt i a baix.
Barregeu les espècies per al salmó en un bol i feu-les servir per cobrir el tros de peix.
Poseu-lo en una safata de …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat