Tacos sense gluten amb verdures i salsa crudivegana

Pans, pizzes i similars, Plat principal, Condiments i salses  |  Núria Roura

Aquests tacos sense gluten, a base de verdures i salses crudiveganes són un menjar diferent de l’habitual, saludables i fàcils de digerir; importantíssim en qualsevol àpat del dia, per sentir-nos bé i nodrits.

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

Per al taco de kale i salsa d’anacards

1 truita de blat

Elaboració

Per a la base dels tacos

Escalfar la truita de blat de moro pels dos costats en una paella sense oli fins que recuperi la flexibilitat inicial. Un cop obert el paquet s’han de guardar la resta de…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat