Tallarines amb salsa carbonara vegetariana

Plat principal, Condiments i salses  |  Barbara Catteau

Un plat molt saborós que ens transporta a la millor cuina italiana de la "mamma" que reuneix la carbonara original feta amb ous de qualitat i el toc saborós del tomàquet xerri amb alfàbrega i l'orenga.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

30 tomàquets xerri
4 dents d’all
100 ml d’oli d’o

Elaboració

Escalfa el forn a 180ºC. Per començar, renta els tomàquets xerri i posa’ls en una safata de forn.
Afegeix l’oli d’oliva per sobre, a més de sal i pebre. Després, escampa l’orenga i l’alfà…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat