Tallarines thai i salsa de cacauet

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Recepta lleugera, sorprenent i molt saborosa; tallarines d’arròs, pèsols frescos i cruixents, ceba vermella i all saltats en oli de sèsam, salsa amb gingebre i crema de cacauets i un toc de menta fresca.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts + 1 hora de remull

Ingredients

1 paquet de 250 g de tallarines d’arròs
200 g de p

Elaboració

Escaldeu els pèsols durant uns 2 minuts (fins que surin i es comencin a inflar); escorreu-los de seguida i reserveu.
Deixeu en remull les tallarines durant 1 hora a temperatura ambient.
Sal…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat