Tàrtar de col lombarda i alvocat

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

No saps com incorporar la col llombarda a la teva dieta? Prova amb aquesta opció macerada amb mandarina, gingebre i miso que li donen un gust intens i refrescant i combinada amb alvocat i pistatxo. Et sorprendrà!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts + 2 hores de repòs

Ingredients

1 col llombarda petita/mitjana
Suc d’1 mandarina

Elaboració

Talleu la col llombarda a trossos grans i piqueu-la amb la picadora fins a obtenir una mida petita (tipus cuscús). Barregeu amb la resta d’ingredients de l’amaniment i feu un massatge. Tapeu …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat