Tempeh de cigrons marinat

Plat principal  |  Cristina Padrós

El tempeh, en ser un producte fermentat, està indicat per regenerar la microbiota intestinal i conté vitamina B12. Els vegetarians i vegans l’aprecien molt dins de la seva dieta, ja que és un gran substitut de la proteïna animal.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 30 minuts de maceració

Ingredients

200 g de tempeh de cigrons
50 g de salsa tamari
1

Elaboració

Barregeu la salsa de tamari, el gingebre i la ceba.
Talleu el tempeh, aboqueu-hi la marinada per sobre i deixeu-ho macerar durant 30 minuts.
Un cop passat aquest temps, escorreu la marinada….

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat