Torrades de moniato amb maionesa vegana

Pans, pizzes i similars, Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Unes torrades que no són de pa i una maionesa que no és d’ou. Res és el que sembla!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

Per a la tofunesa de cúrcuma i civada

  • 1 bloc de tofu de 200 g
  • 50 ml de llet de civada *
  • 85 ml d’OOVE
  • Un pessic de sal marina
  •  ½ culleradeta de cúrcuma

Per a les torrades de moniato

  • 1 moniato preferentment ecològic (millor si és ben allargat)
  • OOVE
  • Sal marina

Suggeriments per posar a sobre 

  • Xampinyons frescos laminats molt fins, fulles de ruca, ametlles picades
  • Tomàquet sec, olives, fulles d’enciam o ruca
  • Tahina**, ruca, magrana, germinats,..

* Per una dieta lliure de gluten utilitzar civada certificada
** Evitar pels al·lèrgics al sèsam

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Torrades de moniato amb maionesa vegana

Pans, pizzes i similars, Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts

Unes torrades que no són de pa i una maionesa que no és d’ou. Res és el que sembla!


Ingredients

Per a la tofunesa de cúrcuma i civada

  • 1 bloc de tofu de 200 g
  • 50 ml de llet de civada *
  • 85 ml d’OOVE
  • Un pessic de sal marina
  •  ½ culleradeta de cúrcuma

Per a les torrades de moniato

  • 1 moniato preferentment ecològic (millor si és ben allargat)
  • OOVE
  • Sal marina

Suggeriments per posar a sobre 

  • Xampinyons frescos laminats molt fins, fulles de ruca, ametlles picades
  • Tomàquet sec, olives, fulles d’enciam o ruca
  • Tahina**, ruca, magrana, germinats,..
* Per una dieta lliure de gluten utilitzar civada certificada ** Evitar pels al·lèrgics al sèsam

Elaboració

Per a la tofunesa de cúrcuma i civada

  1. Talleu el tofu a trossos i poseu-lo al got de la batedora.
  2. Afegiu-hi la resta d’ingredients i tritureu-ho tot fins a tenir una crema sense grumolls i amb un color uniforme.
  3. Aboqueu la salsa en un pot de vidre i guardeu-la a la nevera.

Per a les torrades de moniato

  1. Renteu bé el moniato, assequeu-lo i talleu-lo longitudinalment a rodanxes d’uns 0,5 cm.
  2. Pinzelleu per tots dos costats amb oli d’oliva i poseu les rodanxes a torrar a la torradora o en un grill.
  3. Condimenteu amb un pessic de sal, poseu-hi les guarnicions que us vinguin de gust i dibuixeu-hi unes línies de tofunesa per sobre.

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

Per a la tofunesa de cúrcuma i civada

  1. Talleu el tofu a trossos i poseu-lo al got de la batedora.
  2. Afegiu-hi la resta d’ingredients i tritureu-ho tot fins a tenir una crema sense grumolls i amb un color uniforme.
  3. Aboqueu la salsa en un pot de vidre i guardeu-la a la nevera.

Per a les torrades de moniato

  1. Renteu bé el moniato, assequeu-lo i talleu-lo longitudinalment a rodanxes d’uns 0,5 cm.
  2. Pinzelleu per tots dos costats amb oli d’oliva i poseu les rodanxes a torrar a la torradora o en un grill.
  3. Condimenteu amb un pessic de sal, poseu-hi les guarnicions que us vinguin de gust i dibuixeu-hi unes línies de tofunesa per sobre.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat