Torrades de pa de coco amb alvocat

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Una opció diferent de menjar pa, amb una versió dolça, per menjar a qualsevol hora del dia i que no us deixarà indiferents.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 5 ous ecològics
  • 50 g de farina de coco
  • 20 g de farina de iuca
  • 1 c.s. de llevat ecològic en pols per a pastisseria
  • 1 c.s. d’oli d’oliva verge extra
  • 1 c.p. de sal
  • Un pessic de comí en pols
  • Un pessic de farigola
  • 1 alvocat

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Torrades de pa de coco amb alvocat

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Una opció diferent de menjar pa, amb una versió dolça, per menjar a qualsevol hora del dia i que no us deixarà indiferents.


Ingredients

  • 5 ous ecològics
  • 50 g de farina de coco
  • 20 g de farina de iuca
  • 1 c.s. de llevat ecològic en pols per a pastisseria
  • 1 c.s. d’oli d’oliva verge extra
  • 1 c.p. de sal
  • Un pessic de comí en pols
  • Un pessic de farigola
  • 1 alvocat

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 180ºC.
  2. Tritureu tots els ingredients per al pa.
  3. Unteu un motlle allargat (d’uns 25 cm) amb oli d’oliva verge extra i aboqueu-hi la massa.
  4. Poseu el motlle al forn i cuineu 25 minuts.
  5. Retireu del forn i deixeu refredar abans de desemmotllar.
  6. Talleu el pa en 4 trossos i, després, cada tros per la meitat. Obtindreu 8 torrades.
  7. Unteu la torrada amb alvocat, afegiu-hi un raig d’oli i serviu.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 180ºC.
  2. Tritureu tots els ingredients per al pa.
  3. Unteu un motlle allargat (d’uns 25 cm) amb oli d’oliva verge extra i aboqueu-hi la massa.
  4. Poseu el motlle al forn i cuineu 25 minuts.
  5. Retireu del forn i deixeu refredar abans de desemmotllar.
  6. Talleu el pa en 4 trossos i, després, cada tros per la meitat. Obtindreu 8 torrades.
  7. Unteu la torrada amb alvocat, afegiu-hi un raig d’oli i serviu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat