Torró ceto de mousse d’avellanes i cacau

Postres, esmorzars i berenars  |  Ari Grau

Som a les portes de Nadal, una època en què s’acostumen a consumir molts dolços alts en hidrats de carboni. La millor solució per poder gaudir d’aquestes festes sense sortir de cetosi és fent els vostres propis torrons.

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

150 ml de crema de llet (min. 35% mg)
25 g de mantega

Elaboració

Desfeu la meitat de la xocolata i unteu la base i els laterals d’un motlle de torró (si no teniu motlle, podeu fer servir un bric tallat pel mig, de dalt a baix).
Deixeu el motlle que es ref…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat