Trinxat d’espigalls, xiitakes i puré aromàtic de pera

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Inspirat en el típic trinxat de col i patata aixafada amb cansalada us proposem una versió feta amb espigalls, xiitakes i puré aromàtic de pera. Una delícia!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

1 manat d’espigalls (o qualsevol altra col)
4-6 pat

Elaboració

Renteu i trossegeu els espigalls ben petits. Coeu-ho en aigua abundant fins que estiguin tendres. Escorreu-ho i reserveu.
Peleu i coeu les patates. Aixafeu-les amb una forquilla i barregeu-les …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat