Truita d’albergínies

Plat principal  |  Blanca Gómez

Cal tenir ous! A la vida i a la cuina, tenir ous és imprescindible. Són un aliment molt complet i una font extraordinària de proteïnes que no poden faltar en una dieta rica i variada. Ara que és temps d’albergínies, fes aquesta truita tan deliciosa.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

  • 1 albergínia
  • OOVE
  • 5 ous
  • Sal

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

Truita d’albergínies

Plat principal  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Cal tenir ous! A la vida i a la cuina, tenir ous és imprescindible. Són un aliment molt complet i una font extraordinària de proteïnes que no poden faltar en una dieta rica i variada. Ara que és temps d’albergínies, fes aquesta truita tan deliciosa.


Ingredients

  • 1 albergínia
  • OOVE
  • 5 ous
  • Sal

Elaboració

 
  1. Talleu l’albergínia a daus i salteu-la en una paella amb rajolí d’OOVE durant 15 minuts, aproximadament.
  2. Quan estigui cuita, barregeu-la amb els ous batuts en un bol a part i saleu-ho al gust.
  3. Una vegada la paella sigui calenta, afegiu-hi la mescla d’ou i albergínia i deixeu coure a foc mitjà lleugerament.
  4. Amb l’ajuda d’un plat, tombeu-la i feu-la per l’altre costat. Si teniu pressa, podeu fer un remenat; és igual de bo!

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

 

  1. Talleu l’albergínia a daus i salteu-la en una paella amb rajolí d’OOVE durant 15 minuts, aproximadament.
  2. Quan estigui cuita, barregeu-la amb els ous batuts en un bol a part i saleu-ho al gust.
  3. Una vegada la paella sigui calenta, afegiu-hi la mescla d’ou i albergínia i deixeu coure a foc mitjà lleugerament.
  4. Amb l’ajuda d’un plat, tombeu-la i feu-la per l’altre costat. Si teniu pressa, podeu fer un remenat; és igual de bo!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat