Truita de calçots

Plat principal  |  Cristina Padrós

Els ous ens aporten greixos saludables, proteïnes de qualitat i es poden combinar amb pràcticament qualsevol aliment. Aquesta recepta en combinació amb els calçots pot ser una alternativa perfecte per a utilitzar aquells calçots que ens han sobrat de la calçotada amb amics o familiars.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

2 ous ecològics

8 calçots o porro

Oli d’oliva verg

Elaboració

Per netejar els calçots, talleu-ne els extrems. Feu un tall vertical i retireu la primera capa del calçot. Renteu-los bé amb aigua i talleu-los a rodanxes primes.
Escalfeu una paella amb oli…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat