Truita de calçots

Plat principal  |  Cristina Padrós

Els ous ens aporten greixos saludables, proteïnes de qualitat i es poden combinar amb pràcticament qualsevol aliment. Aquesta recepta en combinació amb els calçots pot ser una alternativa perfecte per a utilitzar aquells calçots que ens han sobrat de la calçotada amb amics o familiars.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

2 ous ecològics

8 calçots o porro

Oli d’oliva verge extra

Sal marina

Pebre negre al gust

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Truita de calçots

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Els ous ens aporten greixos saludables, proteïnes de qualitat i es poden combinar amb pràcticament qualsevol aliment. Aquesta recepta en combinació amb els calçots pot ser una alternativa perfecte per a utilitzar aquells calçots que ens han sobrat de la calçotada amb amics o familiars.


Ingredients

2 ous ecològics 8 calçots o porro Oli d’oliva verge extra Sal marina Pebre negre al gust

Elaboració

  1. Per netejar els calçots, talleu-ne els extrems. Feu un tall vertical i retireu la primera capa del calçot. Renteu-los bé amb aigua i talleu-los a rodanxes primes.
  2. Escalfeu una paella amb oli d’oliva verge extra i salteu els calçots amb un pessic de sal fins que siguin ben tendres.
  3. Bateu els ous en un bol amb un pessic de sal i pebre negre al gust. Afegiu els calçots saltats i barregeu-ho tot junt.
  4. Escalfeu una paella amb oli d’oliva verge extra i feu la truita.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Per netejar els calçots, talleu-ne els extrems. Feu un tall vertical i retireu la primera capa del calçot. Renteu-los bé amb aigua i talleu-los a rodanxes primes.
  2. Escalfeu una paella amb oli d’oliva verge extra i salteu els calçots amb un pessic de sal fins que siguin ben tendres.
  3. Bateu els ous en un bol amb un pessic de sal i pebre negre al gust. Afegiu els calçots saltats i barregeu-ho tot junt.
  4. Escalfeu una paella amb oli d’oliva verge extra i feu la truita.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat