Truita de riu a l’Orio i crumble de romanesco

Plat principal  |  Ari Grau

Aquesta recepta ho té tot per poder començar l’any amb bon peu. Us proposo un acompanyament original: romanesco amb un toc sorpresa, perquè fins i tot els més petits de casa gaudeixin menjant una verdura cruixent i saborosa.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

2 truites de riu grans
3 grans d’all
2 bitxos (c

Elaboració

Posem les truites senceres en una safata apta per al forn, amb una capa fina d’OOVE a la base, i hi afegim un altre rajolí d’oli i sal també per sobre.
Les fiquem al forn prèviament esca…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat