Verat al forn

Plat principal  |  Cristina Padrós

Segur que ja saps que és important prendre omega-3. El problema és que alguns dels peixos rics en omega-3 també són molt rics en mercuri. El verat, al ser un peix molt més petit, té uns valors ideals d'omega-3 però poc contingut en mercuri.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

  • 4 verats
  • 4 grans d’all
  • 2 c. p. de pebre vermell dolç
  • 1 c. p. de vinagre de poma sense pasteuritzar
  • 2 c. s. d’oli d’oliva verge extra
  • Sal de deu o fòssil

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Verat al forn

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts

Segur que ja saps que és important prendre omega-3. El problema és que alguns dels peixos rics en omega-3 també són molt rics en mercuri. El verat, al ser un peix molt més petit, té uns valors ideals d'omega-3 però poc contingut en mercuri.


Ingredients

  • 4 verats
  • 4 grans d’all
  • 2 c. p. de pebre vermell dolç
  • 1 c. p. de vinagre de poma sense pasteuritzar
  • 2 c. s. d’oli d’oliva verge extra
  • Sal de deu o fòssil

Elaboració

  1. Demaneu a la peixateria que us facin els verats a filets.
  2. Preescalfeu el forn a 180 °C.
  3. Renteu molt bé els verats amb aigua ben freda. Poseu-los en una safata de forn.
  4. Peleu els alls i, en un morter amb el pebre vermell dolç, el vinagre, l’oli i la sal al gust, treballeu la barreja fins a obtenir una pasta.
  5. Pinteu els verats amb la pasta anterior i enforneu a 180 °C durant 10 minuts.
  6. Passat aquest temps, serviu-los. Bon profit!

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Demaneu a la peixateria que us facin els verats a filets.
  2. Preescalfeu el forn a 180 °C.
  3. Renteu molt bé els verats amb aigua ben freda. Poseu-los en una safata de forn.
  4. Peleu els alls i, en un morter amb el pebre vermell dolç, el vinagre, l’oli i la sal al gust, treballeu la barreja fins a obtenir una pasta.
  5. Pinteu els verats amb la pasta anterior i enforneu a 180 °C durant 10 minuts.
  6. Passat aquest temps, serviu-los. Bon profit!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat