Verat al forn

Plat principal  |  Cristina Padrós

Segur que ja saps que és important prendre omega-3. El problema és que alguns dels peixos rics en omega-3 també són molt rics en mercuri. El verat, al ser un peix molt més petit, té uns valors ideals d'omega-3 però poc contingut en mercuri.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

4 verats
4 grans d’all
2 c. p. de pebre vermell

Elaboració

Demaneu a la peixateria que us facin els verats a filets.
Preescalfeu el forn a 180 °C.
Renteu molt bé els verats amb aigua ben freda. Poseu-los en una safata de forn.
Peleu els alls …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat