Verdures dolces al forn

Plat principal  |  Núria Roura

Les verdures rodones i d’arrel d' aquesta recepta tan senzilla ens generen dolçor de manera natural. El sabor dolç és molt important perquè reforça l’estómac, la melsa i el pàncrees, a la vegada que ens fa l’efecte relaxant.

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 3-4 pastanagues petites
  • 1 xirivia
  • 1 moniato
  • 12 cols de Brussel·les
  • ½ carbassó
  • 1 cullerada de llavors de carbassa torrades a casa sense oli
  • 1 cullerada de llevat nutricional (no és el mateix que el llevat de cervesa)
  • Oli d’oliva ecològic de primera premsada en fred
  • Sal marina sense refinar o sal rosa de l’Himàlaia

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Núria Roura

Núria Roura
Coach nutricional

nuriaroura.com @nuriarourasen
 

Verdures dolces al forn

Plat principal  |  Núria Roura

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Les verdures rodones i d’arrel d' aquesta recepta tan senzilla ens generen dolçor de manera natural. El sabor dolç és molt important perquè reforça l’estómac, la melsa i el pàncrees, a la vegada que ens fa l’efecte relaxant.


Ingredients

  • 3-4 pastanagues petites
  • 1 xirivia
  • 1 moniato
  • 12 cols de Brussel·les
  • ½ carbassó
  • 1 cullerada de llavors de carbassa torrades a casa sense oli
  • 1 cullerada de llevat nutricional (no és el mateix que el llevat de cervesa)
  • Oli d’oliva ecològic de primera premsada en fred
  • Sal marina sense refinar o sal rosa de l’Himàlaia

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a temperatura màxima.
  2. Renteu bé les verdures.
  3. Peleu el moniato, la xirivia i les pastanagues, i talleu-les a trossos mitjans.
  4. En una safata que pugui anar al forn, posar aquestes tres verdures amb una mica d’oli d’oliva i sal marina sense refinar o sal rosa de l’Himàlaia. Poseu la safata al forn a 180º durant aproximadament 30 minuts. Mireu de tant en tant sense obrir la porta, i al cap de mitja hora, valoreu si cal deixar-les més estona i remenar si convé. Si veieu que queden molt eixutes podeu esquitxar-les amb una mica d’aigua de qualitat.
  5. Talleu el carbassó i emplateu-lo amb la resta de verdures.
  6. Afegiu el llevat nutricional i les llavors de carbassa per sobre del carbassó.

Núria Roura
Coach nutricional

www.nuriaroura.com @nuriarourasen

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a temperatura màxima.
  2. Renteu bé les verdures.
  3. Peleu el moniato, la xirivia i les pastanagues, i talleu-les a trossos mitjans.
  4. En una safata que pugui anar al forn, posar aquestes tres verdures amb una mica d’oli d’oliva i sal marina sense refinar o sal rosa de l’Himàlaia. Poseu la safata al forn a 180º durant aproximadament 30 minuts. Mireu de tant en tant sense obrir la porta, i al cap de mitja hora, valoreu si cal deixar-les més estona i remenar si convé. Si veieu que queden molt eixutes podeu esquitxar-les amb una mica d’aigua de qualitat.
  5. Talleu el carbassó i emplateu-lo amb la resta de verdures.
  6. Afegiu el llevat nutricional i les llavors de carbassa per sobre del carbassó.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat