Verdures dolces al forn

Plat principal  |  Núria Roura

Les verdures rodones i d’arrel d' aquesta recepta tan senzilla ens generen dolçor de manera natural. El sabor dolç és molt important perquè reforça l’estómac, la melsa i el pàncrees, a la vegada que ens fa l’efecte relaxant.

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

3-4 pastanagues petites
1 xirivia
1 moniato
12

Elaboració

Preescalfeu el forn a temperatura màxima.
Renteu bé les verdures.
Peleu el moniato, la xirivia i les pastanagues, i talleu-les a trossos mitjans.
En una safata que pugui anar al forn, p…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat