Verdures al forn amb pollastre

Plat principal  |  Cristina Padrós

Perquè ningú digui que menjar bé i saludable és difícil. Et porto aquest deliciós pollastre al forn amb verdures. Si les verdures que et proposo no són de temporada, les pots canviar per les que més t'agradin sense cap problema.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

  • 1 moniato*
  • 1 carbassó
  • 1 albergínia
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba morada
  • 4 grans d’all
  • 4 cuixes de pollastre eco (cuixa i contracuixa, li demanarem al nostre carnisser que ens ho separi, d’aquesta manera ens quedaran 8 talls)
  • Sal marina al gust
  • Pebre negre al gust
  • 1 cullerada de romaní sec
  • Rajolí d’oli d’oliva

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Verdures al forn amb pollastre

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    50 minuts

Perquè ningú digui que menjar bé i saludable és difícil. Et porto aquest deliciós pollastre al forn amb verdures. Si les verdures que et proposo no són de temporada, les pots canviar per les que més t'agradin sense cap problema.


Ingredients

  • 1 moniato*
  • 1 carbassó
  • 1 albergínia
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba morada
  • 4 grans d’all
  • 4 cuixes de pollastre eco (cuixa i contracuixa, li demanarem al nostre carnisser que ens ho separi, d’aquesta manera ens quedaran 8 talls)
  • Sal marina al gust
  • Pebre negre al gust
  • 1 cullerada de romaní sec
  • Rajolí d’oli d’oliva

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Peleu el moniato* i el renteu bé. El talleu a daus d’aproximadament 2 cm x 2 cm.
  3. Agafareu el carbassó, el renteu i el talleu a rodelles de mig dit de gruix.
  4. Feu el mateix amb l’albergínia.
  5. Tot seguit renteu el pebrot vermell, li traieu la cua i les llavors de dins i el talleu a tires.
  6. Traieu la primera capa de la ceba i la talleu a rodanxes.
  7. A continuació agafeu els alls i els hi claveu un petit cop perquè es trenquin una mica (sense pelar-los).
  8. Poseu totes les verdures ja tallades en una safata o font per enfornar i les assaoneu amb la sal, el pebre, el romaní i l’oli al gust.
  9. Salpebreu el pollastre i incorporeu-lo a sobre de les verdures.
  10. Introduïu-lo al forn a 180 ºC i deixeu que es cuini durant 35-40 minuts.
  11. Serviu-lo amb un rajolí d’oli en cru.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Peleu el moniato* i el renteu bé. El talleu a daus d’aproximadament 2 cm x 2 cm.
  3. Agafareu el carbassó, el renteu i el talleu a rodelles de mig dit de gruix.
  4. Feu el mateix amb l’albergínia.
  5. Tot seguit renteu el pebrot vermell, li traieu la cua i les llavors de dins i el talleu a tires.
  6. Traieu la primera capa de la ceba i la talleu a rodanxes.
  7. A continuació agafeu els alls i els hi claveu un petit cop perquè es trenquin una mica (sense pelar-los).
  8. Poseu totes les verdures ja tallades en una safata o font per enfornar i les assaoneu amb la sal, el pebre, el romaní i l’oli al gust.
  9. Salpebreu el pollastre i incorporeu-lo a sobre de les verdures.
  10. Introduïu-lo al forn a 180 ºC i deixeu que es cuini durant 35-40 minuts.
  11. Serviu-lo amb un rajolí d’oli en cru.

Els apunts culinaris

* Elimineu el moniato si esteu seguint una dieta cetogènica o low carb.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat