Vichyssoise

Plat principal  |  Cristina Padrós

La vichyssoise és una sopa cremosa blanca que ens la podem menjar tant ben calentona a ple hivern com freda a l'estiu en aquells dies més calorosos.

  • Racions:
    3-4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

3 porros a rodelles

2 patates mitjanes

50 g d’oli d

Elaboració

Escalfeu una olla a foc mitjà amb l’oli.
Afegiu els porros i coeu-los fins que es quedin transparents.
Incorporeu les patates, l’aigua, la sal i el pebre. Deixeu-ho bullir durant 18 min…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat