Vichyssoise

Plat principal  |  Cristina Padrós

La vichyssoise és una sopa cremosa blanca que ens la podem menjar tant ben calentona a ple hivern com freda a l'estiu en aquells dies més calorosos.

  • Racions:
    3-4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

3 porros a rodelles

2 patates mitjanes

50 g d’oli d’oliva

600 ml d’aigua o brou vegetal

Sal

Pebre blanc

Nou moscada en pols

Dieta

  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Vichyssoise

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    3-4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

La vichyssoise és una sopa cremosa blanca que ens la podem menjar tant ben calentona a ple hivern com freda a l'estiu en aquells dies més calorosos.


Ingredients

3 porros a rodelles 2 patates mitjanes 50 g d’oli d’oliva 600 ml d’aigua o brou vegetal Sal Pebre blanc Nou moscada en pols

Elaboració

  1. Escalfeu una olla a foc mitjà amb l’oli.
  2. Afegiu els porros i coeu-los fins que es quedin transparents.
  3. Incorporeu les patates, l’aigua, la sal i el pebre. Deixeu-ho bullir durant 18 minuts.
  4. Passat el temps, ho retireu del foc i poseu nou moscada al gust. Tritureu-ho bé amb una batedora o processador d’aliments. Serviu.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Escalfeu una olla a foc mitjà amb l’oli.
  2. Afegiu els porros i coeu-los fins que es quedin transparents.
  3. Incorporeu les patates, l’aigua, la sal i el pebre. Deixeu-ho bullir durant 18 minuts.
  4. Passat el temps, ho retireu del foc i poseu nou moscada al gust. Tritureu-ho bé amb una batedora o processador d’aliments. Serviu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat