Vichyssoise de calçots

Plat principal  |  Gina Estapé

Ara que n'és temporada, què us sembla si utilitzem els calçots més enllà de les calçotades? Aquesta crema no us decepcionarà.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

20 calçots
1 ceba
2 patates
1 pot de crema de

Elaboració

Per netejar els calçots, talleu-ne els extrems. Feu un tall vertical i retireu la primera capa del calçot. Renteu-los bé amb aigua i talleu-los a rodanxes.
Peleu i talleu la ceba a quadrats …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat