Vísceres de xai: pulmons, cor i fetge

Plat principal  |  Laura Garcia

Les vísceres són un aliment molt ric nutricionalment parlant. Si incorporem un ració un cop a la setmana donarem al nostre cos un plus de nutrients. Les vísceres són un veritable superaliment!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

  • Uns 750 g de vísceres de xai (pulmons, cor i fetge)
  • 2 cebes mitjanes (250 g)
  • 2 c.s. d’oli d’oliva, ghee o mantega
  • 1 o 2 grans d’all pelats i premsats o laminats
  • Farigola
  • Sal
  • Pebre

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
Laura Garcia

Laura Garcia
Apassionada de la cuina i especialitzada en receptes paleo

bylauragarcia.com @bylauragarcia
 

Vísceres de xai: pulmons, cor i fetge

Plat principal  |  Laura Garcia

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Les vísceres són un aliment molt ric nutricionalment parlant. Si incorporem un ració un cop a la setmana donarem al nostre cos un plus de nutrients. Les vísceres són un veritable superaliment!


Ingredients

  • Uns 750 g de vísceres de xai (pulmons, cor i fetge)
  • 2 cebes mitjanes (250 g)
  • 2 c.s. d’oli d’oliva, ghee o mantega
  • 1 o 2 grans d’all pelats i premsats o laminats
  • Farigola
  • Sal
  • Pebre

Elaboració

  1. Talleu la ceba a la juliana.
  2. Escalfeu les dues cullerades d’oli d’oliva, ghee o mantega en una paella ampla o en una cassola i afegiu-hi la ceba.
  3. Daureu-la a foc mitjà-baix durant uns 10 minuts més o menys, remenant de tant en tant.
  4. Mentrestant, talleu les vísceres a trossos petits, de la mida d’un mos.
  5. Quan la ceba estigui feta, afegiu-hi els trossos de vísceres i apugeu una mica el foc.
  6. Afegiu-hi l’all premsat o laminat, i sal, pebre i farigola al gust.
  7. Cuineu-ho durant uns 10 minuts remenant sovint perquè tota la carn es faci igual.

Laura Garcia
Apassionada de la cuina i especialitzada en receptes paleo

www.bylauragarcia.com @bylauragarcia

Elaboració

  1. Talleu la ceba a la juliana.
  2. Escalfeu les dues cullerades d’oli d’oliva, ghee o mantega en una paella ampla o en una cassola i afegiu-hi la ceba.
  3. Daureu-la a foc mitjà-baix durant uns 10 minuts més o menys, remenant de tant en tant.
  4. Mentrestant, talleu les vísceres a trossos petits, de la mida d’un mos.
  5. Quan la ceba estigui feta, afegiu-hi els trossos de vísceres i apugeu una mica el foc.
  6. Afegiu-hi l’all premsat o laminat, i sal, pebre i farigola al gust.
  7. Cuineu-ho durant uns 10 minuts remenant sovint perquè tota la carn es faci igual.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat