Vísceres de xai: pulmons, cor i fetge

Plat principal  |  Laura Garcia

Les vísceres són un aliment molt ric nutricionalment parlant. Si incorporem un ració un cop a la setmana donarem al nostre cos un plus de nutrients. Les vísceres són un veritable superaliment!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

Uns 750 g de vísceres de xai (pulmons, cor i fetge)

Elaboració

Talleu la ceba a la juliana.
Escalfeu les dues cullerades d’oli d’oliva, ghee o mantega en una paella ampla o en una cassola i afegiu-hi la ceba.
Daureu-la a foc mitjà-baix durant uns 1…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat