Wok de secret ibèric amb endívia i macadàmia

Plat principal  |  Mel Sánchez

Si el menjar asiàtic us fa perdre el cap com a mi, els woks són un dels plats més ràpids i saborosos que es poden preparar. En els woks es tracta de saltar verdures, tallades a la juliana, cuinades al dente, amb espècies sabor umami i una petita part de proteïna. Aquesta recepta compleix tots els objectius ceto a més de ser addictiva. Deu ser pel toc de la nou de macadàmia?

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

500 g de secret ibèric
200 g d’endívia
100 g d

Elaboració

Talleu el secret a tires fines i reserveu-lo.
Talleu els espàrrecs i l’endívia a la juliana tan finament com us sigui possible i els bolets ben fins. Reserveu-ho tot.
Ratlleu el gingebre…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat