Wraps crudivegans amb salsa d’alvocat

Plat principal  |  Núria Roura

Tots els ingredients d'aquesta recepta són crus, sense processar, totalment naturals, saludables 100%, energètics i nutritius. I això és una evidència claríssima que menjar saborós, vistós, divertit i plaent no està renyit.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

Per als wraps

  • 5 fulles grans de bledes
  • 1 carbassó
  • 1 cogombre
  • 2 o 3 pastanagues grans
  • 10 raves
  • Germinats d’alfals

Per a la salsa

  • 2 alvocats grans
  • Suc de ½ llimona
  • Sal marina sense refinar

Dieta

  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Núria Roura

Núria Roura
Coach nutricional

nuriaroura.com @nuriarourasen
 

Wraps crudivegans amb salsa d’alvocat

Plat principal  |  Núria Roura

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Tots els ingredients d'aquesta recepta són crus, sense processar, totalment naturals, saludables 100%, energètics i nutritius. I això és una evidència claríssima que menjar saborós, vistós, divertit i plaent no està renyit.


Ingredients

Per als wraps

  • 5 fulles grans de bledes
  • 1 carbassó
  • 1 cogombre
  • 2 o 3 pastanagues grans
  • 10 raves
  • Germinats d’alfals

Per a la salsa

  • 2 alvocats grans
  • Suc de ½ llimona
  • Sal marina sense refinar

Elaboració

  1. Renteu bé tots els ingredients amb aigua filtrada o de qualitat.
  2. Espiralitzeu per separat el carbassó sense pelar, el cogombre pelat –o no– i les pastanagues, tal com es mostra en aquest vídeo o en aquesta altra recepta. Si no teniu espiralitzador ho podeu fer amb un pelador de verdures, amb un robot de cuina o simplement tallant les verdures com més us agradi. Reserveu-ho tot.
  3. Talleu els raves a trossos fins i petits. Reserveu-los.
  4. Per a fer la salsa utilitzeu una batedora o processador, tritureu els alvocats amb el suc de llimona i la sal marina sense refinar.
  5. Unteu cada fulla de bleda amb una mica de salsa i repartiu la resta d’ingredients una mica a cada fulla sense omplir-les del tot per tal que es puguin enrotllar bé.
  6. Un cop enrotllats, tanqueu-les amb escuradents.

Núria Roura
Coach nutricional

www.nuriaroura.com @nuriarourasen

Elaboració

  1. Renteu bé tots els ingredients amb aigua filtrada o de qualitat.
  2. Espiralitzeu per separat el carbassó sense pelar, el cogombre pelat –o no– i les pastanagues, tal com es mostra en aquest vídeo o en aquesta altra recepta. Si no teniu espiralitzador ho podeu fer amb un pelador de verdures, amb un robot de cuina o simplement tallant les verdures com més us agradi. Reserveu-ho tot.
  3. Talleu els raves a trossos fins i petits. Reserveu-los.
  4. Per a fer la salsa utilitzeu una batedora o processador, tritureu els alvocats amb el suc de llimona i la sal marina sense refinar.
  5. Unteu cada fulla de bleda amb una mica de salsa i repartiu la resta d’ingredients una mica a cada fulla sense omplir-les del tot per tal que es puguin enrotllar bé.
  6. Un cop enrotllats, tanqueu-les amb escuradents.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat