Wraps de truita amb crema de bròquil i verdures

Plat principal, Condiments i salses  |  Gina Estapé

Per elaborar plats creatius i innovadors no cal complicar-se la vida. En aquest cas, la recepta d’avui us mostra una manera diferent, original i fàcil de preparar uns wraps sense farines.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

Per al wrap

  • 4 ous

Per a la crema de bròquil

  • 1 bròquil
  • 50 ml d’oli d’oliva verge
  • 1 c.p de sal marina

Per al farcit

  • 1 porro
  • 1 pastanaga
  • Ruca
  • Germinats de ceba o alfals

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Wraps de truita amb crema de bròquil i verdures

Plat principal, Condiments i salses  |  Gina Estapé

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Per elaborar plats creatius i innovadors no cal complicar-se la vida. En aquest cas, la recepta d’avui us mostra una manera diferent, original i fàcil de preparar uns wraps sense farines.


Ingredients

Per al wrap

  • 4 ous

Per a la crema de bròquil

  • 1 bròquil
  • 50 ml d’oli d’oliva verge
  • 1 c.p de sal marina

Per al farcit

  • 1 porro
  • 1 pastanaga
  • Ruca
  • Germinats de ceba o alfals

Elaboració

Per a la crema de bròquil

  1. Renteu i taller el bròquil a flors i escaldeu-lo 4 minuts en una olla amb aigua bullent i un pessic de sal marina.
  2. Coleu i tritureu el bròquil amb l’oli d’oliva i la sal, ja sigui amb la batedora o en un processador d’aliments, fins a aconseguir una crema fina.
  3. Reserveu.

Per al farcit

  1. Renteu i talleu el porro a rodanxes, i salteu-lo en una paella amb oli d’oliva verge i un pessic de sal durant 7-10 minuts.
  2. Amb un pelador de patates, talleu la pastanaga a tires.
  3. Quan el porro estigui tendre, afegiu-la a la paella i salteu durant 5 minuts més, o fins que siguin tendres.

Per al wrap de truita

  1. En una paella per fer truites, escalfeu-hi un raig d’oli d’oliva verge.
  2. Bateu un ou en un bol i afegiu-lo a la paella de manera que quedi ben estès, com si es tractés d’un crep.
  3. Quan s’hagi cuinat per una banda, gireu i daureu l’altra cara. Repetiu el mateix procediment amb els altres ous.
  4. Per farcir els wraps de truita, unteu les bases amb crema de bròquil i afegiu les verdures, la ruca i els germinats. Enrotlleu i talleu per la meitat.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

Per a la crema de bròquil

  1. Renteu i taller el bròquil a flors i escaldeu-lo 4 minuts en una olla amb aigua bullent i un pessic de sal marina.
  2. Coleu i tritureu el bròquil amb l’oli d’oliva i la sal, ja sigui amb la batedora o en un processador d’aliments, fins a aconseguir una crema fina.
  3. Reserveu.

Per al farcit

  1. Renteu i talleu el porro a rodanxes, i salteu-lo en una paella amb oli d’oliva verge i un pessic de sal durant 7-10 minuts.
  2. Amb un pelador de patates, talleu la pastanaga a tires.
  3. Quan el porro estigui tendre, afegiu-la a la paella i salteu durant 5 minuts més, o fins que siguin tendres.

Per al wrap de truita

  1. En una paella per fer truites, escalfeu-hi un raig d’oli d’oliva verge.
  2. Bateu un ou en un bol i afegiu-lo a la paella de manera que quedi ben estès, com si es tractés d’un crep.
  3. Quan s’hagi cuinat per una banda, gireu i daureu l’altra cara. Repetiu el mateix procediment amb els altres ous.
  4. Per farcir els wraps de truita, unteu les bases amb crema de bròquil i afegiu les verdures, la ruca i els germinats. Enrotlleu i talleu per la meitat.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat