Xips de remolatxa

Aperitius  |  Cristina Arroyo

Si és temps de remolatxes, és temps de les xips de remolatxa! La remolatxa conté molts nutrients que ajuden a combatre la inflamació, detoxifican l'organisme i redueixen la pressió arterial. T'atreveixes a provar-les?

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

  • 1 o 2 remolatxes (segons mida)
  • OOVE
  • Sal marina
  • Pebre negre mòlt
  • Sal de sèsam
  • Flocs d’alga nori

Dieta

  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Xips de remolatxa

Aperitius  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

Si és temps de remolatxes, és temps de les xips de remolatxa! La remolatxa conté molts nutrients que ajuden a combatre la inflamació, detoxifican l'organisme i redueixen la pressió arterial. T'atreveixes a provar-les?


Ingredients

  • 1 o 2 remolatxes (segons mida)
  • OOVE
  • Sal marina
  • Pebre negre mòlt
  • Sal de sèsam
  • Flocs d’alga nori

Elaboració

  1. Talleu la remolatxa a rodanxes fines.
  2. Preescalfeu el forn a 160 ºC. Esteneu les rodanxes en un paper de forn, pinteu-les amb una mica d’OOVE i salpebreu-les.
  3. Coeu-les al forn uns 20 minuts a mitja alçada.
  4. Traieu-les del forn i tombeu-les per coure-les 10 minuts més aproximadament, controlant que no es cremin. Escampeu-hi sal de sèsam i flocs d’algues per sobre.
  5. Acompanyeu-les amb salses com patés vegetals, guacamole, hummus...

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Talleu la remolatxa a rodanxes fines.
  2. Preescalfeu el forn a 160 ºC. Esteneu les rodanxes en un paper de forn, pinteu-les amb una mica d’OOVE i salpebreu-les.
  3. Coeu-les al forn uns 20 minuts a mitja alçada.
  4. Traieu-les del forn i tombeu-les per coure-les 10 minuts més aproximadament, controlant que no es cremin. Escampeu-hi sal de sèsam i flocs d’algues per sobre.
  5. Acompanyeu-les amb salses com patés vegetals, guacamole, hummus…

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat