Yellow Porridge

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Porridge senzill i deliciós amb una base de civada i una llet, que pot ser vegetal, com la d’arròs i cúrcuma, per sumar beneficis; després s’hi pot posar fruita, fruits secs, fruita deshidratada, xocolata... Som-hi?

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

  • 1 tassa de llet d’arròs i cúrcuma
  • ½ tassa de flocs de civada sense gluten
  • Per acompanyar: pera, gerd i magrana (o innovar segons temporada); xocolata negra trossejada i ametlles trossejades

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Yellow Porridge

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Porridge senzill i deliciós amb una base de civada i una llet, que pot ser vegetal, com la d’arròs i cúrcuma, per sumar beneficis; després s’hi pot posar fruita, fruits secs, fruita deshidratada, xocolata... Som-hi?


Ingredients

  • 1 tassa de llet d’arròs i cúrcuma
  • ½ tassa de flocs de civada sense gluten
  • Per acompanyar: pera, gerd i magrana (o innovar segons temporada); xocolata negra trossejada i ametlles trossejades

Elaboració

  1. Poseu la llet i la civada en un cassó a foc mitjà.
  2. Remeneu mentre es cuina lentament fins que es converteixi en una preparació cremosa.
  3. En el fons d’un bol o un pot, poseu xocolata trossejada i aboqueu el porridge calent per sobre. Tireu-hi fruits secs picats per sobre.
  4. En un altre recipient, aboqueu el porridge i escampeu-hi la fruita fresca.
  5. Per si de cas, també podeu portar una mica més de llet, perquè es va espessint.

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Poseu la llet i la civada en un cassó a foc mitjà.
  2. Remeneu mentre es cuina lentament fins que es converteixi en una preparació cremosa.
  3. En el fons d’un bol o un pot, poseu xocolata trossejada i aboqueu el porridge calent per sobre. Tireu-hi fruits secs picats per sobre.
  4. En un altre recipient, aboqueu el porridge i escampeu-hi la fruita fresca.
  5. Per si de cas, també podeu portar una mica més de llet, perquè es va espessint.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat