EPISODI 106 |

18 març 2023

Antiteràpia per integrar el costat no evident

amb Antonio Galindo

Coneixerem l’antiteràpia com un mètode revolucionari per viure el present i acceptar com som sense excuses ni relats. En aquest cas, no mirem el que és evident ni busquem les causes per reforçar el nostre relat, sinó que ens basem en la integració del costat no evident. Per parlar de la consciència, la vulnerabilitat, l’autoestima i la programació mental, avui tenim Antonio Galindo, psicòleg i autor del llibre ‘Antiterapia’, que sortirà pròximament.

Què és l’antiteràpia El mètode d’Antonio Galindo es basa en la integració del que no és evident. La psicologia cognitivoconductual que s’ensenya a les facultats de psicologia i que es practica en consulta es basa ...

Vaja! Per llegir els punts essencials d'aquest episodi, has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Els membres de la Comunitat tenen accés a un resum escrit dels consells claus del podcast. Accedeix-hi avui i emporta't el millor de cada podcast!

Uneix-te a la comunitat

Inicia sessió si ja formes part de la Comunitat per llegir-lo.

QUÈ T'AGRADARIA ESCOLTAR?

Suggereix una idea nova

Quin és aquest tema o problema que necessites abordar per millorar la teva salut? Envia'ns els teus suggeriments de temes o convidats per a propers episodis. Així podrem oferir-te el millor contingut.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat