EPISODI
97

26 nov. 2022

L'impacte de les emocions tòxiques sobre les malalties

amb Leo Pruimboom

En aquest episodi, Leo Pruimboom –considerat el pare de la PNI clínica– ens explica quin és l'impacte que t...

EPISODI
96

19 nov. 2022

Tot el que he de saber sobre el cafè

amb Núria Coll

A l'episodi d'avui parlem del cafè, la beguda més consumida del món, amb permís del te verd, que competeix ...

EPISODI
95

12 nov. 2022

Causes i tractament de l'amenorrea hipotalàmica funcional

amb Xusa Sanz

En aquest episodi, la infermera i nutricionista Xusa Sanz ens explica per què pot desaparèixer la regla i c...

EPISODI
94

05 nov. 2022

És saludable el vinagre de poma?

amb Núria Coll

A l'episodi d'avui, parlem del vinagre de poma. És tan saludable com ens han dit sempre? Com ho hauríem de ...

EPISODI
93

29 oct. 2022

Felicitat, realització i èxit

amb Francesc Miralles

En aquest episodi, Francesc Miralles ens aporta una mirada diferent i profunda del que vol dir un lideratge...

EPISODI
92

22 oct. 2022

Tot sobre els antinutrients en cereals, llegums i fruita seca

amb Núria Coll

En l'episodi d'avui, parlem d'un tema que preocupa molt els nostres seguidors: els antinutrients. Què són? ...

EPISODI
91

15 oct. 2022

L'odontologia pediàtrica; quan la prevenció és la clau

amb Eider Unamuno

En l'episodi d'avui, parlarem de la mena de prevenció odontològica que hem de tenir en compte per evitar qu...

EPISODI
90

08 oct. 2022

Els temuts greixos

amb Núria Coll

En l'episodi d'avui, parlem dels temuts greixos, un dels macronutrients que, amb diferència, té més mala pr...

EPISODI
89

01 oct. 2022

Com tractar la intolerància a la histamina

amb María Puntí

En aquest episodi, parlem amb María Puntí sobre la histamina i els efectes que ha d'acumular-se en sang, i ...

EPISODI
88

24 set. 2022

Què trenca el dejuni intermitent?

amb Núria Coll

Avui aprofundim en el tema del dejuni. Quins beneficis té? Què el trenca? Què podem prendre durant un dejun...

EPISODI
87

17 set. 2022

Dejuni profund i regeneració cel·lular

amb Néstor Sánchez

En aquest episodi, Néstor Sánchez ens explica de manera molt didàctica i contundent els beneficis de fer de...

EPISODI
86

10 set. 2022

Begudes vegetals: quina és la millor?

amb Núria Coll

En aquest nou episodi del Pòdcast, parlem de les begudes vegetals. Perquè és començar a parlar de begudes v...

EPISODI
85

05 set. 2022

Radiacions electromagnètiques i salut: com mesurar-les i com protegir-nos

amb Alberto Bacigalupe

En aquest episodi parlem amb l'expert en mesuraments mediambientals Alberto Bacigalupe sobre l'impacte que ...

EPISODI
84

30 jul. 2022

Els primers mil dies de vida

amb Dra Mónica Rodríguez Gómez

En aquest episodi, la doctora integrativa i pediatra Mónica Rodríguez Gómez ens explica la importància dels...

EPISODI
83

23 jul. 2022

Tractament funcional del fetge gras

amb Vanesa Rodríguez

En aquest episodi, la metgesa Vanesa Rodríguez ens explica què hi ha darrere del fetge gras no alcohòlic, u...

EPISODI
82

16 jul. 2022

La vitamina D més enllà de la salut òssia

amb María Hdz. Bascuñana

Al podcast d'avui parlem de la vitamina D. Sí! Parlem més d'una hora sobre una sola vitamina, la vitamina D...

EPISODI
81

09 jul. 2022

Salut vascular, en la prevenció hi ha la solució

amb Dra. Paulina Pérez

En l'episodi d'avui, parlarem de salut circulatòria i vascular, de què hem de fer per prevenir aranyes vasc...

EPISODI
80

02 jul. 2022

Com millorar el sistema immunitari

amb Dra. Sari Arponen

Avui parlem amb Sari Arponen, doctora en ciències biomèdiques, sobre el sistema immunitari. Molta gent creu...

EPISODI
79

25 juny 2022

És possible envellir de manera saludable?

amb Dr. Durántez

Avui parlem de la longevitat. De com podem viure més, però, sobretot, de com podem viure millor, perquè al ...

EPISODI
78

20 juny 2022

Protocol integratiu per al dolor menstrual

amb Carlos González

En aquest episodi, el fisioterapeuta, infermer i PNI Carlos González ens explica què hi ha darrere del dolo...

EPISODI
77

11 juny 2022

Greix localitzat, cel·lulitis i sobrepès

amb Felipe Isidro

En aquest episodi parlem amb Felipe Isidro, catedràtic d'Exercici Físic i Salut i membre del grup d'Exercic...

EPISODI
76

04 juny 2022

Cistitis de repetició: causes i tractaments més enllà dels antibiòtics

amb Dr. Félix Millán

Avui parlarem amb el Dr. Félix Millán de les infeccions urinàries recurrents, un tema del qual es parla poc...

EPISODI
75

28 maig 2022

L'obesitat és una malaltia?

amb Dr. Esteban Larronde

En aquest episodi, Esteban Larronde desenvolupa una concepció de l'obesitat diferent. Segons el cardiòleg, ...

EPISODI
74

21 maig 2022

Aliments i complements per a la menopausa precoç

amb Marta Marcè

En aquest episodi, Marta Marcè ens explica, a través de la seva pròpia experiència personal i professional,...

EPISODI
73

14 maig 2022

Estrategias para desintoxicar el cuerpo

amb Dr. Sergio Abanades

Avui parlem de com desintoxicar l'organisme, ja que, un cop tenim tòxics a l'organisme, què podem fer per e...

EPISODI
72

07 maig 2022

El mejor alimento para el ser humano: el sol

amb Carlos Stro

En aquest episodi parlem amb Carlos Stro, divulgador científic i autor del llibre "La dieta cetogénica. Pro...

EPISODI
71

30 abr. 2022

Salud mitocondrial y terapia metabólica en pacientes oncológicos

amb Dr. Tomás Duraj

En aquest episodi, parlem sobre salut mitocondrial i aprofundim en la teràpia metabòlica com a coadjuvant a...

EPISODI
70

21 abr. 2022

Cuál es la mejor cosmética para pacientes oncológicos

amb Nina Benito

En l'episodi d'aquesta setmana, torna al Podcast una de les dones que més bé divulga sobre els tòxics en la...

EPISODI
69

16 abr. 2022

Protocolo integrativo para abordar la endometriosis

amb Dra. Natàlia Subirats

En aquest episodi, la doctora i PNIE Natàlia Subirats ens explica fil per randa com detectar l'endometriosi...

EPISODI
68

09 abr. 2022

Artritis reumatoide, ¿tiene cura?

amb María Real Capell

En aquest episodi, parlem amb María Real Capell, farmacèutica, nutricionista i psiconeuroimmunoendocrinòlog...

EPISODI
67

02 abr. 2022

Cómo potenciar el rendimiento cognitivo

amb Antelm Pujol

En aquest episodi, el Dr. Antelm Pujol, metge endocrí i apassionat de l'esport, ens ajuda a entendre per qu...

EPISODI
66

26 març 2022

El peligro de los tóxicos que nos rodean

amb Nicolás Olea

En aquest episodi el Dr. Nicolás Olea, catedràtic de la Universitat de Granada i autor d'innombrables estud...

EPISODI
65

19 març 2022

¿Cómo debería comer una mujer deportista?

amb Marta Castroviejo

En aquest episodi, parlem amb Marta Castroviejo, doctora, biòloga i nutricionista. Avui al podcast ens cent...

EPISODI
64

12 març 2022

El abordaje integrativo en psiquiatría

amb Carlos Mur

En aquest episodi, posarem el punt de mira en el cervell i en moltes malalties psiquiàtriques, tant lleus c...

EPISODI
63

05 març 2022

Anemia, más allá del hierro

amb Anna Armengol

Avui ens endinsem al món de l'anèmia. En coneixerem les causes, que van més enllà de la manca de ferro, els...

EPISODI
62

26 febr. 2022

Intolerancias alimentarias y microbiota

amb Xevi Verdaguer

En aquest episodi parlem amb Xevi Verdaguer, PNIE i cofundador de l'Acadèmia Xevi Verdaguer. Avui sabrem p...

EPISODI
61

19 febr. 2022

Simplifica tu vida y vive mejor

amb Alberto Álvarez

En aquest episodi descobrim Alberto Álvarez, el creador del bloc “The Macro Wizard” i autor del llibre ‘Atr...

EPISODI
60

12 febr. 2022

Adaptógenos, ¿sabes qué son y cómo combinarlos?

amb Dr. Alberto Muhammad Wulff

En aquest episodi, el Dr. Alberto Muhammad Wulff, metge internista integratiu, expert en fitoteràpia i adap...

EPISODI
59

05 febr. 2022

Cómo depurar el hígado

amb Carla Zaplana

En aquest episodi, Carla Zaplana ens explica fil per randa què pot estar indicant un fetge sobrecarregat, q...

EPISODI
58

29 gen. 2022

Hidroterapia de colon y estreñimiento

amb David Granizo

En aquest episodi, David Granizo, osteòpata, naturòpata i especialista en medicina biològica i nutrició, ex...

EPISODI
57

22 gen. 2022

Microbiota intestinal y estrés

amb Mariana Aróstegui

En aquest episodi, Mariana Aróstegui, biòloga experta en microbiota, explica com afecta l'estrès a l'equili...

EPISODI
56

15 gen. 2022

La testosterona, la hormona de la vida

amb Antonio Hernández

Cada cop és més sabut que la testosterona regula funcions musculars, metabòliques, neuronals o immunes. En ...

EPISODI
55

08 gen. 2022

Las plantas también sufren

amb Pep Montserrat

En aquest episodi, parlem de les plantes com no ho havíem fet mai fins ara. El doctor en biologia Pep Monts...

EPISODI
54

01 gen. 2022

Cómo resolver las dificultades del día a día

amb Víctor Amat

En el primer episodi del 2022, reflexionem sobre la gestió del nostre dia a dia: les emocions, les relacion...

EPISODI
53

25 des. 2021

La revolución de los aceites esenciales

amb Fermina Pérez

En aquest episodi, descobriràs la potència dels olis essencials, uns compostos químics naturals que, amb un...

EPISODI
52

18 des. 2021

¿Es conveniente el ayuno para perder peso?

amb Pilar Rodrigáñez

En aquest episodi del Podcast, parlem amb Pilar Rodrigáñez, dietista experta en pèrdua de pes i en trastorn...

EPISODI
51

11 des. 2021

Todo lo que esconde la salud cerebral

amb Ramón Zelada

En l'episodi d'aquesta setmana, parlem el cervell i de com els neurotransmissors influeixen en la salut. Us...

EPISODI
50

04 des. 2021

¿La alimentación infantil del futuro?

amb Guillermo Rodríguez Navarrete

Guillermo Rodríguez Navarrete, més conegut a xarxes com a Nutrillermo, ens explica la seva visió sobre l'al...

EPISODI
49

27 nov. 2021

¿Tu hipotiroidismo necesita Eutirox?

amb Glenn Cots, Pau Oller i Isabel Garcia

En aquest episodi del podcast, parlem amb la Glenn Cots, el Pau Oller i la Isabel Garcia sobre hipotiroïdis...

EPISODI
48

20 nov. 2021

Aprende a cuidar tu inmunidad

amb Josepa Rigau

En aquest episodi del Podcast, coneixerem amb la Josepa Rigau, llicenciada i doctora en Medicina i Cirurgia...

EPISODI
47

13 nov. 2021

La receta para un cerebro feliz

amb Ferran Cases

La immediatesa, la comparació, l'autoexigència i la falta de control són el còctel Molotov perfecte per a l...

EPISODI
46

06 nov. 2021

Zero waste. Menos residuos, más vida

amb Isabel Coderch

Brics, iogurts, envasos individuals o amb etiquetes, taps d’ampolla… Tots aquests envasos que posem al cont...

EPISODI
45

30 oct. 2021

La guía definitiva del colesterol

amb Dr. José Albellán

És el colesterol tan dolent com diuen? Quin és el perill d'aquest tipus de greix? Durant els darrers anys s...

EPISODI
44

23 oct. 2021

Estrés, trauma y autoinmunes, ¿qué relación tienen?

amb Cristina Pellicer

En aquest episodi del podcast, parlem de la relació que hi ha entre els traumes, l'estrès crònic i les mala...

EPISODI
43

16 oct. 2021

Aprèn a comprar els millors complements

amb Álex Yáñez

En aquest episodi parlem amb el doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport Álex Yáñez, nutricionis...

EPISODI
42

09 oct. 2021

Com aconseguir una longevitat saludable?

amb Ernesto Prieto Gratacós

En aquest episodi, parlem de com allargar la vida humana a través del dejuni profund i en parlem amb el div...

EPISODI
41

02 oct. 2021

Què diu la ciència actual sobre la microbiota?

amb Arnau Vich

En aquest episodi del podcast, parlem amb un investigador que ha participat en l’estudi poblacional més mas...

EPISODI
40

25 set. 2021

Els probiòtics, a examen

amb Irina Matveikova

En aquest episodi del podcast, parlem de com els probiòtics et poden ajudar a millorar les digestions i la ...

EPISODI
39

18 set. 2021

Biohacking’ per restablir la salut

amb María del Mar Molina

En aquest episodi parlem del ‘biohacking’, un nou concepte que és tendència a tot el món i que parla de la ...

EPISODI
38

11 set. 2021

Tot el que amaga la neuroinflamació

amb Antonio Valenzuela

Aquesta setmana descobrim què vol dir tenir el cervell inflamat i com ens pot arribar a condicionar la vida...

EPISODI
37

04 set. 2021

La paradoxa dels estrògens

amb Pau Oller

En aquest podcast parlem amb el fisiòleg i PNIE Pau Oller sobre la importància dels estrògens i la paradoxa...

EPISODI
36

31 jul. 2021

Kombutxa: És tan saludable?

amb Jordi Dalmau

El kombutxa és la beguda de moda. Gairebé tothom en pren pel seu efecte probiòtic, però la majoria no sap q...

EPISODI
35

24 jul. 2021

Tècniques culinàries saludables

amb Silvia Méndez

Silvia Méndez coneix tots els trucs per millorar la biodisponibilitat de nutrients que ingerim. Aprèn a ren...

EPISODI
34

17 jul. 2021

Resistència a la insulina i risc de diabetis

amb Rosy Yáñez

Tens diabetis, prediabetis?, fetge gras, sobrepès o obesitat?, potser a les analítiques et surten alterats ...

EPISODI
33

10 jul. 2021

La dieta cetobiòtica per equilibrar el pes i millorar la salut

amb Arantxa Areta

L’alimentació cetogènica i l’alimentació macrobiòtica tenen característiques en comú. De fet, fa uns anys, ...

EPISODI
32

03 jul. 2021

Del gimnàs a la farmàcia

amb Toña Lizarraga

En els últims anys, els complements que abans semblaven exclusius dels esportistes de força, han ocupat els...

EPISODI
31

26 juny 2021

La microbiota de la boca, la gran desconeguda

amb Toni Santos

Quants cops has sentit que els problemes de la boca indiquen com tens el budell? Què és la microbiota oral ...

EPISODI
30

19 juny 2021

La microbiota dels nens

amb Dra. Lola de la Puerta

En aquest episodi, parlem dels típics problemes dels nadons, com els còlics del lactant, la pell atòpica o ...

EPISODI
29

12 juny 2021

La vacuna de la COVID, des de la visió integrativa

amb Marisa García Alonso

En aquest episodi, parlem de la vacuna de la COVID i de recomanacions de salut natural per prevenir i tract...

EPISODI
28

29 maig 2021

Com tenir una vida saludable més enllà de l’alimentació?

amb Mareva Gillioz

En l’episodi 28 del podcast, parlem de com tenir una vida saludable més enllà de l’alimentació amb Mareva G...

EPISODI
27

22 maig 2021

Per què ens costa tant perdre pes a partir dels 40?

amb Pilar Rodrigáñez

En aquest episodi, la dietista Pilar Rodrigáñez ens explica quins són els factors que fan més difícil perdr...

EPISODI
26

15 maig 2021

L’evidència dels aliments ecològics

amb Lola Raigón

En aquest episodi, parlem amb l’enginyera agrònoma, María Dolores Raigón sobre dels aliments ecològics i l’...

EPISODI
25

08 maig 2021

Com funciona la dieta cetogènica i quins beneficis té?

amb Carlos Stro

En aquest episodi, parlem de què és la dieta cetogènica, com funciona i quins beneficis té, amb un dels gra...

EPISODI
24

24 abr. 2021

Hàbits per optimitzar la salut del cervell

amb Marcos Vázquez

En l’episodi d’avui, parlem de salut cerebral amb Marcos Vázquez, un dels millors divulgadors de salut i al...

EPISODI
23

17 abr. 2021

Ets capaç de gestionar l’estrès?

amb Conchita Mir

En aquest episodi, abordem com es manifesta l’estrès en l’organisme i quines malalties poden aparèixer vinc...

EPISODI
22

10 abr. 2021

Quina és la millor alimentació per a la microbiota?

amb Dra. Sari Arponen

En aquest episodi, la doctora Sari Arponen, especialista en medicina interna, ens parla de microbiota intes...

EPISODI
21

03 abr. 2021

Les conseqüències de respirar per la boca

amb Dr. Ignacio Calle

El 40% de la població actual té obstrucció nasal crònica i prop de la meitat de nosaltres respirem habitual...

EPISODI
20

27 març 2021

Com preparar l’organisme a la primavera?

amb Neus Elcacho

Sabies que una infecció d’un virus o paràsit pot empitjorar les al·lèrgies? En el podcast d’aquesta setmana...

EPISODI
19

20 març 2021

Com hem de cuidar el fetge?

amb Marc Vergés

Amb el nutricionista Marc Vergés, descobrim nous estudis que relacionen la incidència i gravetat de la COVI...

EPISODI
18

13 març 2021

La importància de la fermentació en l’assimilació de nutrients

amb Nerea Zorokiain

En l’episodi d’avui parlem dels aliments fermentats en profunditat, dels seus beneficis i la capacitat per ...

EPISODI
17

06 març 2021

Pot l’alimentació tenir un paper clau en la psicologia?

amb Alejo Cabeza

En aquest episodi parlem de nutrició amb un psicòleg. Com ho sents. I entendràs per què a un terapeuta li v...

EPISODI
16

27 febr. 2021

Com menjar menys carn?

amb Raquel Bernácer

En aquest episodi, parlem amb la dietista-nutricionista Raquel Bernácer sobre com ho podem fer per consumir...

EPISODI
15

20 febr. 2021

L’estrès, l’altra pandèmia

amb Dr. Carlos Jaramillo

En l’episodi d’avui parlem de l’altra pandèmia, l’estrès, i ho farem amb el doctor Carlos Jaramillo, metge ...

EPISODI
14

13 febr. 2021

És el dejuni la solució a tots els problemes digestius?

amb Endika Montiel

En aquest episodi parlem dels beneficis que comporta el dejuni quan hi ha problemes digestius com permeabil...

EPISODI
13

06 febr. 2021

La dieta baixa en compostos ensofrats, per a trastorns digestius

amb Lucía Redondo

En l’episodi d’avui parlem de trastorns digestius i d’una pauta alimentària que la nutricionista Lucía Redo...

EPISODI
12

30 gen. 2021

Com ens pot ajudar la inmunonutrició?

amb AndreÍna White

La nutricionista Andreína White va ser una pionera en dieta integrativa primer a l’Estat espanyol i després...

EPISODI
11

23 gen. 2021

Com la dieta carnívora pot ajudar l’intestí?

amb Ana Ortega Parra

En aquest capítol, descobrim la dieta carnívora, que s’ha posat de moda a tot el món i que defensa que amb ...

EPISODI
10

16 gen. 2021

Quina relació hi ha entre els trastorns de la conducta alimentària i el món healthy?

amb Victoria Lozada

En aquest episodi, parlem amb la nutricionista Vicky Lozada (@nutritionisthenewblack) sobre com el món heal...

EPISODI
9

09 gen. 2021

Com evitar els tòxics més nocius en els productes de cosmètica?

amb Nina Benito

En aquest episodi, parlem de tots els tòxics presents en la cosmètica i que cada dia menja la nostra pell. ...

EPISODI
8

02 gen. 2021

Com millorar la qualitat de vida de les pacients amb càncer de mama

amb Jordina Casademunt

En aquest episodi, la Jordina ens parla de com enfocar l’acompanyament dietètic en pacients amb càncer de m...

EPISODI
7

26 des. 2020

La veritat sobre els aliments que ens venen

amb Álex Yáñez

En aquest episodi, descobrirem la veritat de molts dels productes que ens venen. Álex Yáñez s’ha convertit ...

EPISODI
6

19 des. 2020

Com aconseguir l’adherència quan parlem d’hàbits saludables?

amb Miguel Camarena

Amb el coach de salut Miguel Camarena aprenem a trobar la motivació per tenir uns bons hàbits de vida. Cama...

EPISODI
5

12 des. 2020

Com evitar els tòxics a casa?

amb Eva Liljeström

En aquest episodi, parlem amb l’ambientòloga Eva Liljeström, creadora de la comunitat “Casa sin tóxicos”, s...

EPISODI
4

05 des. 2020

Com millorar les digestions?

amb Blanca García-orea

Blanca García-Orea és una de les nutricionistes més influents del país. Especialista en microbiota, en aque...

EPISODI
3

28 nov. 2020

Què és la cuina plant-based?

amb Marta Vergés

La dietista i coach Marta Vergés és una de les xefs referents de la cuina plant-based del país. A través de...

EPISODI
2

21 nov. 2020

Qui hi ha al darrere de les modes healthy d’alimentació?

amb Jordi Barri

Avui descobrirem totes les idees innovadores del cofundador i CEO dels famosos restaurants Teresa Carles i ...

EPISODI
1

14 nov. 2020

Com nodrir el cervell

amb Pau Oller

Amb Pau Oller, aprofundim en el concepte selfish brain o cervell egoista, i que podria explicar per què el ...

Carrega més episodis

Envia una pregunta!

Vols deixar una pregunta per als episodis temàtics amb Núria Coll?
Envia un missatge a podcast@soycomocomo.es o grava la teva consulta i envia-la per WhatsApp.

GRAVA EL TEU DUBTE

(temps recomanat 1 minut)

Núria Coll, juntament amb el nostre equip de dietistes i nutricionistes, respondrà tots els dubtes que tinguis
per tal que menjar saludable i tenir salut et sigui tan fàcil com sigui possible.

Seleccionarem les preguntes més interessants dels temes més repetits i revolucionaris i les resoldrem en el Podcast cada 15 dies.

Qui és la NÚRIA COLL?

La Núria Coll és periodista i la fundadora i CEO d’Etselquemenges, la comunitat més revolucionària d'alimentació saludable. D'aquesta comunitat han nascut projectes com La Consulta Nutricional d’Etselquemenges, Como Dukkah i el Cómo Como Festival.

La Núria ha crescut entre micròfons. Durant quinze anys ha treballat en algunes de les emissores més importants del nostre país i en el podcast uneix les seves dues passions: la comunicació (per veu) i l'alimentació saludable.

QUÈ T'AGRADARIA ESCOLTAR?

Suggereix una idea nova

Quin és aquest tema o problema que necessites abordar per millorar la teva salut? Envia'ns els teus suggeriments de temes o convidats per a propers episodis. Així podrem oferir-te el millor contingut.