EPISODI 103 |

04 febr. 2023

Com desenvolupar el teu màxim potencial

amb María Fernández

Tots naixem amb l’essència intacta i la família, la societat, les xarxes socials la van minant. A mesura que perdem aquesta essència ens desconnectem de qui som, quins són els nostres màxims potencials i què és el que volem realment a la vida. Per parlar de nosaltres, de la nostra essència i de com podem complir els nostres objectius, avui tenim al Podcast la María Fernández, coach internacional experta en temes de desenvolupament personal que ha dedicat molts anys a estudiar les emocions humanes.

Vivim ensopits, ens llevem sense ganes, acumulem hores de feina, a la tarda nit ens posem una sèrie i anem acumulant dies fins al cap de setmana, on tenim una petita finestra a la realitat del que aspirem. El cos h...

Vaja! Per llegir els punts essencials d'aquest episodi, has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Els membres de la Comunitat tenen accés a un resum escrit dels consells claus del podcast. Accedeix-hi avui i emporta't el millor de cada podcast!

Uneix-te a la comunitat

Inicia sessió si ja formes part de la Comunitat per llegir-lo.

QUÈ T'AGRADARIA ESCOLTAR?

Suggereix una idea nova

Quin és aquest tema o problema que necessites abordar per millorar la teva salut? Envia'ns els teus suggeriments de temes o convidats per a propers episodis. Així podrem oferir-te el millor contingut.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat