El Podcast de la Núria Coll

EPISODI 62 |

26 febr. 2022

Intolerancias alimentarias y microbiota

amb Xevi Verdaguer

En aquest episodi parlem amb Xevi Verdaguer, PNIE i cofundador de l’Acadèmia Xevi Verdaguer.
Avui sabrem per què apareixen les intoleràncies i com abordar aquestes situacions. En concret, parlarem de les més habituals –la intolerància a la lactosa, fructosa, sorbitol, histamina– i també de la sensibilitat al gluten no celíaca.

+5.000 persones milloren els hàbits de vida dia a dia

UNEIX-TE A LA TRIBU

Pòdcast privat

Amb els millors professionals

Consells pràctics

Per prevenir i tractar cada tema

Hàbits amb ciència

Perquè incorporem, en Tribu, de manera fàcil

No estàs sola

Comparteix la teva experiència al grup de Telegram

+5.000 persones milloren els hàbits de vida dia a dia

UNEIX-TE A LA TRIBU

Pòdcast privat

Amb els millors professionals

Consells pràctics

Per prevenir i tractar cada tema

Hàbits amb ciència

Perquè incorporem, en Tribu, de manera fàcil

No estàs sola

Comparteix la teva experiència al grup de Telegram

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat