EPISODI 36 |

31 jul. 2021

Kombutxa: És tan saludable?

amb Jordi Dalmau

El kombutxa és la beguda de moda. Gairebé tothom en pren pel seu efecte probiòtic, però la majoria no sap que té grans beneficis per al fetge gràcies als àcids orgànics que conté.
Descobriràs per què paeixes millor quan en prens, per què unes marques tenen més o menys sucre i per què que els bacteris arribin vius o morts a l’intestí no és tan rellevant com creies.
Jordi Dalmau és enginyer de professió i cocreador, amb la seva parella, de Kombutxa.
kombutxa.com

Envia una pregunta!

Vols deixar una pregunta per als episodis temàtics amb Núria Coll?
Envia un missatge a podcast@soycomocomo.es o grava la teva consulta i envia-la per WhatsApp.

GRAVA EL TEU DUBTE

(temps recomanat 1 minut)

Núria Coll, juntament amb el nostre equip de dietistes i nutricionistes, respondrà tots els dubtes que tinguis
per tal que menjar saludable i tenir salut et sigui tan fàcil com sigui possible.

Seleccionarem les preguntes més interessants dels temes més repetits i revolucionaris i les resoldrem en el Podcast cada 15 dies.

QUÈ T'AGRADARIA ESCOLTAR?

Suggereix una idea nova

Quin és aquest tema o problema que necessites abordar per millorar la teva salut? Envia'ns els teus suggeriments de temes o convidats per a propers episodis. Així podrem oferir-te el millor contingut.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat