El Podcast de la Núria Coll

EPISODI 18 |

13 març 2021

La importància de la fermentació en l’assimilació de nutrients

amb Nerea Zorokiain

En l’episodi d’avui parlem dels aliments fermentats en profunditat, dels seus beneficis i la capacitat per assimilar i digerir bé els aliments. Com diu la nostra convidada, la fermentista Nerea Zorokiain, de què ens serveixen els aliments sans si no els assimilem bé? De res.

+5.000 persones milloren els hàbits de vida dia a dia

UNEIX-TE A LA TRIBU

Pòdcast privat

Amb els millors professionals

Consells pràctics

Per prevenir i tractar cada tema

Hàbits amb ciència

Perquè incorporem, en Tribu, de manera fàcil

No estàs sola

Comparteix la teva experiència al grup de Telegram

+5.000 persones milloren els hàbits de vida dia a dia

UNEIX-TE A LA TRIBU

Pòdcast privat

Amb els millors professionals

Consells pràctics

Per prevenir i tractar cada tema

Hàbits amb ciència

Perquè incorporem, en Tribu, de manera fàcil

No estàs sola

Comparteix la teva experiència al grup de Telegram

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat