EPISODI 18 |

13 març 2021

La importància de la fermentació en l’assimilació de nutrients

amb Nerea Zorokiain

En l’episodi d’avui parlem dels aliments fermentats en profunditat, dels seus beneficis i la capacitat per assimilar i digerir bé els aliments. Com diu la nostra convidada, la fermentista Nerea Zorokiain, de què ens serveixen els aliments sans si no els assimilem bé? De res.

Envia una pregunta!

Vols deixar una pregunta per als episodis temàtics amb Núria Coll?
Envia un missatge a podcast@soycomocomo.es o grava la teva consulta i envia-la per WhatsApp.

GRAVA EL TEU DUBTE

(temps recomanat 1 minut)

Núria Coll, juntament amb el nostre equip de dietistes i nutricionistes, respondrà tots els dubtes que tinguis
per tal que menjar saludable i tenir salut et sigui tan fàcil com sigui possible.

Seleccionarem les preguntes més interessants dels temes més repetits i revolucionaris i les resoldrem en el Podcast cada 15 dies.

QUÈ T'AGRADARIA ESCOLTAR?

Suggereix una idea nova

Quin és aquest tema o problema que necessites abordar per millorar la teva salut? Envia'ns els teus suggeriments de temes o convidats per a propers episodis. Així podrem oferir-te el millor contingut.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat