El Podcast de la Núria Coll

EPISODI 98 |

03 des. 2022

Lactis fermentats: el iogurt i el quefir

amb Núria Coll

Avui parlarem d’un tema que sembla que us interessa molt i són els lactis fermentats, en concret el iogurt i el quífir. Parlarem principalment de la diferència entre tots dos i esmentarem quin és el més beneficiós, què hauríeu de tenir en compte a l’hora de comprar un d’aquests productes, si teniu sentit consumir-los durant molt de temps i molts altres dubtes que ens heu anat enviant.

El iogurt és un producte lacti que s’obté a partir de la fermentació de la llet per l’acció dels bacteris làctics: els Lactobacillus bulgaricus i Streptococcus termophilus. Tot i que actualment de vegades també s’hi a...

Ups! Aquest contingut és privat. Si vols accedir al nou pòdcast privat, subscriu-te a Com Ets i continua millorant els teus hàbits.

UNEIX-TE A COM ETS

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat