EPISODI 98 |

03 des. 2022

Lactis fermentats: el iogurt i el quefir

amb Núria Coll

Avui parlarem d’un tema que sembla que us interessa molt i són els lactis fermentats, en concret el iogurt i el quífir. Parlarem principalment de la diferència entre tots dos i esmentarem quin és el més beneficiós, què hauríeu de tenir en compte a l’hora de comprar un d’aquests productes, si teniu sentit consumir-los durant molt de temps i molts altres dubtes que ens heu anat enviant.

El iogurt és un producte lacti que s’obté a partir de la fermentació de la llet per l’acció dels bacteris làctics: els Lactobacillus bulgaricus i Streptococcus termophilus. Tot i que actualment de vegades també s’hi a...

Vaja! Per llegir els punts essencials d'aquest episodi, has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Els membres de la Comunitat tenen accés a un resum escrit dels consells claus del podcast. Accedeix-hi avui i emporta't el millor de cada podcast!

Uneix-te a la comunitat

Inicia sessió si ja formes part de la Comunitat per llegir-lo.

Envia una pregunta!

Vols deixar una pregunta per als episodis temàtics amb Núria Coll?
Envia un missatge a podcast@soycomocomo.es o grava la teva consulta i envia-la per WhatsApp.

GRAVA EL TEU DUBTE

(temps recomanat 1 minut)

Núria Coll, juntament amb el nostre equip de dietistes i nutricionistes, respondrà tots els dubtes que tinguis
per tal que menjar saludable i tenir salut et sigui tan fàcil com sigui possible.

Seleccionarem les preguntes més interessants dels temes més repetits i revolucionaris i les resoldrem en el Podcast cada 15 dies.

QUÈ T'AGRADARIA ESCOLTAR?

Suggereix una idea nova

Quin és aquest tema o problema que necessites abordar per millorar la teva salut? Envia'ns els teus suggeriments de temes o convidats per a propers episodis. Així podrem oferir-te el millor contingut.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat