El Podcast de la Núria Coll

EPISODI 98 |

03 des. 2022

Lactis fermentats: el iogurt i el quefir

amb Núria Coll

Avui parlarem d’un tema que sembla que us interessa molt i són els lactis fermentats, en concret el iogurt i el quífir. Parlarem principalment de la diferència entre tots dos i esmentarem quin és el més beneficiós, què hauríeu de tenir en compte a l’hora de comprar un d’aquests productes, si teniu sentit consumir-los durant molt de temps i molts altres dubtes que ens heu anat enviant.

+5.000 persones milloren els hàbits de vida dia a dia

UNEIX-TE A LA TRIBU

Pòdcast privat

Amb els millors professionals

Consells pràctics

Per prevenir i tractar cada tema

Hàbits amb ciència

Perquè incorporem, en Tribu, de manera fàcil

No estàs sola

Comparteix la teva experiència al grup de Telegram

El iogurt és un producte lacti que s’obté a partir de la fermentació de la llet per l’acció dels bacteris làctics: els Lactobacillus bulgaricus i Streptococcus termophilus. Tot i que actualment de vegades també s’hi a...

Ups! Aquest contingut és privat. Si vols accedir al nou pòdcast privat, subscriu-te a Com Ets i continua millorant els teus hàbits.

UNEIX-TE A COM ETS

+5.000 persones milloren els hàbits de vida dia a dia

UNEIX-TE A LA TRIBU

Pòdcast privat

Amb els millors professionals

Consells pràctics

Per prevenir i tractar cada tema

Hàbits amb ciència

Perquè incorporem, en Tribu, de manera fàcil

No estàs sola

Comparteix la teva experiència al grup de Telegram

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat