El Podcast de la Núria Coll

EPISODI 100 |

17 des. 2022

No tot l'oli d'oliva és or líquid

amb Núria Coll

Parlarem de l’oli d’oliva, un dels pilars principals de la nostra gastronomia. Descobrirem quin és el millor oli per prendre cru, per cuinar i com podem endarrerir-ne l’oxidació perquè conservi totes les propietats quan el fem servir per cuinar. T’avanço: posa espècies als plats, no et tallis!

+5.000 persones milloren els hàbits de vida dia a dia

UNEIX-TE A LA TRIBU

Pòdcast privat

Amb els millors professionals

Consells pràctics

Per prevenir i tractar cada tema

Hàbits amb ciència

Perquè incorporem, en Tribu, de manera fàcil

No estàs sola

Comparteix la teva experiència al grup de Telegram

L’oli d’oliva és la base de la dieta mediterrània. És un aliment ric en àcids grassos monoinsaturats que ajuda a reduir el colesterol LDL i a augmentar l’HDL, té un efecte antiagregant plaquetari i també és un bon ant...

Ups! Aquest contingut és privat. Si vols accedir al nou pòdcast privat, subscriu-te a Com Ets i continua millorant els teus hàbits.

UNEIX-TE A COM ETS

+5.000 persones milloren els hàbits de vida dia a dia

UNEIX-TE A LA TRIBU

Pòdcast privat

Amb els millors professionals

Consells pràctics

Per prevenir i tractar cada tema

Hàbits amb ciència

Perquè incorporem, en Tribu, de manera fàcil

No estàs sola

Comparteix la teva experiència al grup de Telegram

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat