EPISODI 69 |

16 abr. 2022

Protocolo integrativo para abordar la endometriosis

amb Dra. Natàlia Subirats

En aquest episodi, la doctora i PNIE Natàlia Subirats ens explica fil per randa com detectar l’endometriosi i quins tractaments naturals es poden seguir amb aquesta malaltia, que cursa amb dolor i que pot arribar a ser molt invalidant.
L’endometriosi provoca desajustos greus d’estrès, amb afectació intestinal i, fins i tot, pot provocar infertilitat, entre molts altres problemes. Una dona tarda –de mitjana– 9 anys a rebre el diagnòstic.

L'endometriosi és una malaltia en què teixit endometrial, que hauria de ser a l'úter, per algun motiu, surt de la seva ubicació normal i s'instal·la en altres zones (habitualment als ovaris, les trompes de Fal·lopi i ...

Vaja! Per llegir els punts essencials d'aquest episodi, has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Els membres de la Comunitat tenen accés a un resum escrit dels consells claus del podcast. Accedeix-hi avui i emporta't el millor de cada podcast!

Uneix-te a la comunitat

Inicia sessió si ja formes part de la Comunitat per llegir-lo.

Guanya un any d'accés gratuït a la Comunitat Etselquemenges!

Sortegem cada mes una subscripció Prémium a la nostra comunitat entre
els seguidors del podcast més 'healthy'.

QUÈ T'AGRADARIA ESCOLTAR?

Suggereix una idea nova

Quin és aquest tema o problema que necessites abordar per millorar la teva salut? Envia'ns els teus suggeriments de temes o convidats per a propers episodis. Així podrem oferir-te el millor contingut.