EPISODI 3 |

28 nov. 2020

Què és la cuina plant-based?

amb Marta Vergés

La dietista i coach Marta Vergés és una de les xefs referents de la cuina plant-based del país. A través dels seus últims llibres de receptes (La carxofa, L’alvocat i Els fermentats) entendrem en què consisteix la famosa cuina basada en vegetals o plant-based i fins a quin punt en podem gaudir.

El recorregut amb la Marta ens portarà a Israel, el lloc que més l’ha inspirat tant a la cuina com a fora. “Abans de fer una dieta, mastega bé”, diu Vergés, que ens dirà les claus per tenir energia a través de l’alimentació. Perquè menjar és celebrar la vida i amb aquesta filosofia es brinda en hebreu.

Envia una pregunta!

Vols deixar una pregunta per als episodis temàtics amb Núria Coll?
Envia un missatge a podcast@soycomocomo.es o grava la teva consulta i envia-la per WhatsApp.

GRAVA EL TEU DUBTE

(temps recomanat 1 minut)

Núria Coll, juntament amb el nostre equip de dietistes i nutricionistes, respondrà tots els dubtes que tinguis
per tal que menjar saludable i tenir salut et sigui tan fàcil com sigui possible.

Seleccionarem les preguntes més interessants dels temes més repetits i revolucionaris i les resoldrem en el Podcast cada 15 dies.

QUÈ T'AGRADARIA ESCOLTAR?

Suggereix una idea nova

Quin és aquest tema o problema que necessites abordar per millorar la teva salut? Envia'ns els teus suggeriments de temes o convidats per a propers episodis. Així podrem oferir-te el millor contingut.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat