EPISODI 2 |

21 nov. 2020

Qui hi ha al darrere de les modes healthy d’alimentació?

amb Jordi Barri

Avui descobrirem totes les idees innovadores del cofundador i CEO dels famosos restaurants Teresa Carles i Flax and Kale de Barcelona. Jordi Barri és un dels empresaris de la restauració healthy amb més visió de negoci i el millor captador de tendències de les modes d’alimentació saludable que vindran.

Les seves inversions en R+D ja donen fruits amb la seva nova línia de negoci de menjar saludable per endur a través de la gran distribució i amb el repartiment a domicili, que ha posicionat també de manera immillorable amb els principals operadors.

Envia una pregunta!

Vols deixar una pregunta per als episodis temàtics amb Núria Coll?
Envia un missatge a podcast@soycomocomo.es o grava la teva consulta i envia-la per WhatsApp.

GRAVA EL TEU DUBTE

(temps recomanat 1 minut)

Núria Coll, juntament amb el nostre equip de dietistes i nutricionistes, respondrà tots els dubtes que tinguis
per tal que menjar saludable i tenir salut et sigui tan fàcil com sigui possible.

Seleccionarem les preguntes més interessants dels temes més repetits i revolucionaris i les resoldrem en el Podcast cada 15 dies.

QUÈ T'AGRADARIA ESCOLTAR?

Suggereix una idea nova

Quin és aquest tema o problema que necessites abordar per millorar la teva salut? Envia'ns els teus suggeriments de temes o convidats per a propers episodis. Així podrem oferir-te el millor contingut.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat