Silvia Méndez coneix tots els trucs per millorar la biodisponibilitat de nutrients que ingerim. Aprèn a rentar, tallar i cuinar els aliments per respectar els nutrients i el nostre cos.
24 jul. 2021
Silvia Méndez coneix tots els trucs per millorar la biodisponibilitat de nutrients que ingerim. Aprèn a rentar, tallar i cuinar els aliments per respectar els nutrients i el nostre cos.
Vols deixar una pregunta per als episodis temàtics amb Núria Coll?
Envia un missatge a podcast@soycomocomo.es o grava la teva consulta i envia-la per WhatsApp.
GRAVA EL TEU DUBTE
Núria Coll, juntament amb el nostre equip de dietistes i nutricionistes, respondrà tots els dubtes que tinguis
per tal que menjar saludable i tenir salut et sigui tan fàcil com sigui possible.
Seleccionarem les preguntes més interessants dels temes més repetits i revolucionaris i les resoldrem en el Podcast cada 15 dies.
Quin és aquest tema o problema que necessites abordar per millorar la teva salut? Envia'ns els teus suggeriments de temes o convidats per a propers episodis. Així podrem oferir-te el millor contingut.