Albergínies amb crema de iogurt grec i safrà

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

L'albergínia ens aporta un gust extremadament delicat i suau que, amb aquesta cremosa salsa de iogurt grec amb safrà, es convertiran en una recepta reconfortant per cuidar-nos tal com ens mereixem.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 30 minuts

Ingredients

  • 2 albergínies
  • Sal marina

Per a la salsa

  • 1 iogurt grec de cabra bio
  • 1 mica de brins de safrà
  • 2 c.s. de suc de llimona
  • 4 c.s. d’aigua mineral bullent
  • 1 c.s. d’oli oliva
  • Fulles de menta fresca per decorar

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Albergínies amb crema de iogurt grec i safrà

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 30 minuts

L'albergínia ens aporta un gust extremadament delicat i suau que, amb aquesta cremosa salsa de iogurt grec amb safrà, es convertiran en una recepta reconfortant per cuidar-nos tal com ens mereixem.


Ingredients

  • 2 albergínies
  • Sal marina

Per a la salsa

  • 1 iogurt grec de cabra bio
  • 1 mica de brins de safrà
  • 2 c.s. de suc de llimona
  • 4 c.s. d’aigua mineral bullent
  • 1 c.s. d’oli oliva
  • Fulles de menta fresca per decorar

Elaboració

  1. Talleu les albergínies al llarg conservant la cua i deixeu reposar empolvorades amb sal marina per eliminar-ne el sabor amarg. Renteu bé per eliminar l’excés de sal i assequeu amb paper absorbent. Marqueu amb incisions en diagonal sense arribar a la pell i rostiu al forn sobre paper vegetal a baixa temperatura (màx. 65 °C) durant una hora.
  2. Per a la salsa, deixeu el safrà en remull amb l’aigua bullent durant 10 minuts. Barregeu l’aigua i els brins amb el iogurt i la resta d’ingredients i deixeu a la nevera perquè s’integrin bé els sabors; es pot conservar fins a 3 dies. Per servir, escampeu les albergínies amb una mica de pebre, la salsa de iogurt i unes fulles de menta.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Talleu les albergínies al llarg conservant la cua i deixeu reposar empolvorades amb sal marina per eliminar-ne el sabor amarg. Renteu bé per eliminar l’excés de sal i assequeu amb paper absorbent. Marqueu amb incisions en diagonal sense arribar a la pell i rostiu al forn sobre paper vegetal a baixa temperatura (màx. 65 °C) durant una hora.
  2. Per a la salsa, deixeu el safrà en remull amb l’aigua bullent durant 10 minuts. Barregeu l’aigua i els brins amb el iogurt i la resta d’ingredients i deixeu a la nevera perquè s’integrin bé els sabors; es pot conservar fins a 3 dies. Per servir, escampeu les albergínies amb una mica de pebre, la salsa de iogurt i unes fulles de menta.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat