Albergínies amb crema de iogurt grec i safrà

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

L'albergínia ens aporta un gust extremadament delicat i suau que, amb aquesta cremosa salsa de iogurt grec amb safrà, es convertiran en una recepta reconfortant per cuidar-nos tal com ens mereixem.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 30 minuts

Ingredients

2 albergínies
Sal marina

Per a la salsa

1 io

Elaboració

Talleu les albergínies al llarg conservant la cua i deixeu reposar empolvorades amb sal marina per eliminar-ne el sabor amarg. Renteu bé per eliminar l’excés de sal i assequeu amb paper absor…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat