Albergínies farcides de carn

Plat principal  | 

Les albergínies són una de les verdures més versàtils que tenim quan arriba el bon temps. Les albergínies farcides de carn són un plat típic per llepar-se’n els dits, fins i tot per als més reticents a les verdures.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

  • 2 albergínies
  • 1 pebrot verd
  • 1/2 ceba
  • 2 cullerades soperes de salsa de tomàquet
  • 100 g de carn picada
  • Sal
  • OOVE
  • Farigola
  • Formatge per gratinar

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
 

Albergínies farcides de carn

Plat principal  | 

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Les albergínies són una de les verdures més versàtils que tenim quan arriba el bon temps. Les albergínies farcides de carn són un plat típic per llepar-se’n els dits, fins i tot per als més reticents a les verdures.


Ingredients

  • 2 albergínies
  • 1 pebrot verd
  • 1/2 ceba
  • 2 cullerades soperes de salsa de tomàquet
  • 100 g de carn picada
  • Sal
  • OOVE
  • Farigola
  • Formatge per gratinar

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 200 °C.
  2. Talleu les albergínies per la meitat i feu-los talls al centre perquè sigui més fàcil de retirar. Regueu-les amb OOVE.
  3. Poseu la safata amb les albergínies al forn durant 20 minuts.
  4. Deixeu que es refredi i separeu la polpa de la pell de l’albergínia. Reserveu-la.
  5. En una paella, cuineu la carn picada i salpebreu-la. Afegiu-hi la farigola i, una vegada que la carn ja no tingui suc, afegiu la ceba i el pebrot verd ben picats i la salsa de tomàquet.
  6. Cuineu 10 minuts més, afegiu-hi la polpa de l’albergínia reservada i remeneu 5 minuts més.
  7. Farciu les albergínies amb la mescla preparada
  8. Si les voleu gratinar, afegiu-hi el formatge per gratinar per damunt i enforneu a 200 °C durant 10 minuts més.

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 200 °C.
  2. Talleu les albergínies per la meitat i feu-los talls al centre perquè sigui més fàcil de retirar. Regueu-les amb OOVE.
  3. Poseu la safata amb les albergínies al forn durant 20 minuts.
  4. Deixeu que es refredi i separeu la polpa de la pell de l’albergínia. Reserveu-la.
  5. En una paella, cuineu la carn picada i salpebreu-la. Afegiu-hi la farigola i, una vegada que la carn ja no tingui suc, afegiu la ceba i el pebrot verd ben picats i la salsa de tomàquet.
  6. Cuineu 10 minuts més, afegiu-hi la polpa de l’albergínia reservada i remeneu 5 minuts més.
  7. Farciu les albergínies amb la mescla preparada
  8. Si les voleu gratinar, afegiu-hi el formatge per gratinar per damunt i enforneu a 200 °C durant 10 minuts més.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat