Albergínies farcides de carn

Plat principal  | 

Les albergínies són una de les verdures més versàtils que tenim quan arriba el bon temps. Les albergínies farcides de carn són un plat típic per llepar-se’n els dits, fins i tot per als més reticents a les verdures.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

2 albergínies
1 pebrot verd
1 ceba
100 g de ca

Elaboració

Preescalfeu el forn a 200 °C.
Talleu les albergínies per la meitat i feu-los talls al centre perquè sigui més fàcil de retirar. Regueu-les amb OOVE.
Poseu la safata amb les albergíni…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat