Amanida antioxidant amb salmó salvatge o tempeh de cigrons

Plat principal  |  Maria Llamas

Si estàs avorrida de les amanides de fulles verdes sense alegria prova aquesta amanida antioxidant rica en colors, sabors, textures i nutrients! Completa el plat amb l'opció que més s'adapti als teus gustos i a la teva dieta.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

Per a l’amanida

4 grapats de créixens
Un grapat de

Elaboració

Per a l’amanida

En un recipient mitjà, barregeu-hi l’oli d’oliva, el suc de llimona, cúrcuma i la mostassa fins que estiguin ben combinats.
Afegiu els ingredients restants de l’amanida…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat