Amanida d’espàrrecs, ous de guatlla i vinagreta mediterrània

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Recepta amb espàrrecs verds, que, a més de tenir un efecte general beneficiós per als ronyons, combinats amb ous, són especialment diürètics i depuratius.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

Espàrrecs verds
Ous de guatlla
Paté d’olives neg

Elaboració

Coeu els ous de guatlla en aigua abundant durant 4 minuts. Refredeu per tallar la cocció, peleu i reserveu.
Per preparar els espàrrecs, talleu amb les mans els extrems més durs (es poden apr…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat