Amanida d’espàrrecs, ous de guatlla i vinagreta mediterrània

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Recepta amb espàrrecs verds, que, a més de tenir un efecte general beneficiós per als ronyons, combinats amb ous, són especialment diürètics i depuratius.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • Espàrrecs verds
  • Ous de guatlla
  • Paté d’olives negres
  • Oli d’oliva verge extra bio
  • Fulles d’alfàbrega
  • Tomàquets xerri
  • Cogombre
  • Brots de fulles verdes
  • Sal marina

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Amanida d’espàrrecs, ous de guatlla i vinagreta mediterrània

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Recepta amb espàrrecs verds, que, a més de tenir un efecte general beneficiós per als ronyons, combinats amb ous, són especialment diürètics i depuratius.


Ingredients

  • Espàrrecs verds
  • Ous de guatlla
  • Paté d'olives negres
  • Oli d'oliva verge extra bio
  • Fulles d'alfàbrega
  • Tomàquets xerri
  • Cogombre
  • Brots de fulles verdes
  • Sal marina

Elaboració

  1. Coeu els ous de guatlla en aigua abundant durant 4 minuts. Refredeu per tallar la cocció, peleu i reserveu.
  2. Per preparar els espàrrecs, talleu amb les mans els extrems més durs (es poden aprofitar per al brou); amb un pelador retireu la pell del tronc menys les puntes i salteu-los en una paella fins a daurar-los.
  3. Prepareu la salsa afegint una mica d'oli d'oliva al paté d'olives i una mica alfàbrega picada.
  4. Per muntar l'amanida, poseu una base de fulles verdes, cogombre i tomàquets xerri i afegiu-hi els espàrrecs i els ous de guatlla; amaniu al gust amb la salsa d'olivada.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Coeu els ous de guatlla en aigua abundant durant 4 minuts. Refredeu per tallar la cocció, peleu i reserveu.
  2. Per preparar els espàrrecs, talleu amb les mans els extrems més durs (es poden aprofitar per al brou); amb un pelador retireu la pell del tronc menys les puntes i salteu-los en una paella fins a daurar-los.
  3. Prepareu la salsa afegint una mica d’oli d’oliva al paté d’olives i una mica alfàbrega picada.
  4. Per muntar l’amanida, poseu una base de fulles verdes, cogombre i tomàquets xerri i afegiu-hi els espàrrecs i els ous de guatlla; amaniu al gust amb la salsa d’olivada.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat