Amanida assolellada amb tocs àrabs

Plat principal  |  Maria Llamas

Aquesta amanida ens farà viatjar fins a països exòtics on les espècies són les protagonistes. Gingebre, coriandre, canyella donen a aquesta amanida aquest toc especial que ens mereixem, i també múltiples beneficis per a l’organisme.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

Per a l’amaniment:

2 dàtils Medjool sense pinyol, remu

Elaboració

Per a l’amaniment:

Combineu els dàtils escorreguts (reservant l’aigua), i la resta d’ingredients en una batedora i tritureu-ho tot. Afegiu-hi un parell de cullerades d’aigua dels dàtil…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat