Amanida variada amb fruits vermells i fruits secs

Plat principal  |  Consol Rodríguez

Una amanida en cada àpat ens assegura la millor aportació d'aliments frescos, nutritius i revitalitzants cada dia; es un plat amb el qual podem ser creatius i gaudir sempre variant els ingredients que ens ofereix la terra.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

1 bon grapat de fulles tendres: espinacs baby, fulles de

Elaboració

Bateu el mango amb l’alvocat i reserveu.
Barregeu les fulles tendres i serviu en un plat o bol individual.
Decoreu amb brots segons gust i temporada, fruits secs o llavors i algun fruit verm…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat