Amanida variada amb fruits vermells i fruits secs

Plat principal  |  Consol Rodríguez

Una amanida en cada àpat ens assegura la millor aportació d'aliments frescos, nutritius i revitalitzants cada dia; es un plat amb el qual podem ser creatius i gaudir sempre variant els ingredients que ens ofereix la terra.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 1 bon grapat de fulles tendres: espinacs baby, fulles de remolatxa, fulles de col xinesa, julivert, fulles d’api, créixens, ruca…
  • 1 manat petit de brots fets a casa a partir de bulbs i arrels: fulles de rave, de remolatxa, de nap, de xirivia, de fonoll…
  • 1 grapadet de fruits vermells segons temporada: maduixes, maduixots, nabius, móres, groselles…
  • Alguna arrel tallada a rodanxes ben finetes (si en teniu, feu servir una mandolina): raves, pastanaga, remolatxa…
  • 1 grapadet de fruits secs o llavors activats: pistatxos, nous, ametlles, llavors de gira-sol, de carbassa…

Per a la salsa de mango

  • 1 mango, pelat i sense llavor
  • Pètals de flors fresques segons temporada (a l’amanida de la foto hi ha pètals de violeta)
  • 1 alvocat petit, pelat i sense llavor

 

 

Dieta

  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Consol Rodríguez

Consol Rodríguez
Formadora d'alimentació viva i cuina crudivegana i autora del llibre Raw Food Anti-aging

kijimunas-kitchen.com/es/ @kijiskitchen
 

Amanida variada amb fruits vermells i fruits secs

Plat principal  |  Consol Rodríguez

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Una amanida en cada àpat ens assegura la millor aportació d'aliments frescos, nutritius i revitalitzants cada dia; es un plat amb el qual podem ser creatius i gaudir sempre variant els ingredients que ens ofereix la terra.


Ingredients

  • 1 bon grapat de fulles tendres: espinacs baby, fulles de remolatxa, fulles de col xinesa, julivert, fulles d'api, créixens, ruca...
  • 1 manat petit de brots fets a casa a partir de bulbs i arrels: fulles de rave, de remolatxa, de nap, de xirivia, de fonoll...
  • 1 grapadet de fruits vermells segons temporada: maduixes, maduixots, nabius, móres, groselles...
  • Alguna arrel tallada a rodanxes ben finetes (si en teniu, feu servir una mandolina): raves, pastanaga, remolatxa...
  • 1 grapadet de fruits secs o llavors activats: pistatxos, nous, ametlles, llavors de gira-sol, de carbassa...

Per a la salsa de mango

  • 1 mango, pelat i sense llavor
  • Pètals de flors fresques segons temporada (a l'amanida de la foto hi ha pètals de violeta)
  • 1 alvocat petit, pelat i sense llavor
   

Elaboració

  1. Bateu el mango amb l'alvocat i reserveu.
  2. Barregeu les fulles tendres i serviu en un plat o bol individual.
  3. Decoreu amb brots segons gust i temporada, fruits secs o llavors i algun fruit vermell.
  4. Acompanyeu amb la salsa: la podeu afegir a banda i barrejar amb els ingredients mentre es menja o podeu fer massatges amb tots els ingredients i servir.

Consol Rodríguez
Formadora d'alimentació viva i cuina crudivegana i autora del llibre Raw Food Anti-aging

http://www.kijimunas-kitchen.com/es/ @kijiskitchen

Elaboració

  1. Bateu el mango amb l’alvocat i reserveu.
  2. Barregeu les fulles tendres i serviu en un plat o bol individual.
  3. Decoreu amb brots segons gust i temporada, fruits secs o llavors i algun fruit vermell.
  4. Acompanyeu amb la salsa: la podeu afegir a banda i barrejar amb els ingredients mentre es menja o podeu fer massatges amb tots els ingredients i servir.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat