Amanida de fulles verdes amb remolatxa, taronja i mató

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Amanida amb una base de fulles verdes tendres, cruixents i amargues, làmines fines de remolatxa, mató artesà de cabra, taronges sanguines àcides i una vinagreta amb un toc salat i picant.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

Fulles verdes tendres
1 remolatxa
1 taronja sangui

Elaboració

Disposeu en una safata la base de fulles verdes, afegiu-hi la taronja pelada i tallada a rodanxes fines, les làmines de remolatxa i el mató esmicolat.
Decoreu amb les fulles fresques d’estèv…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat