Amanida de kale macerada amb salsa d’alvocat

Plat principal, Condiments i salses  |  Núria Roura

Aquesta amanida inclou la col kale, molt nutritiva; greixos saludables i un ingredient molt alcalí: la llimona. A més, porta aliments altament saciants gràcies a la seva densitat de nutrients i a la riquesa en fibra i greixos.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora + 15 minuts

Ingredients

Per a l’amanida

3 branques de kale
1 cullerada soper

Elaboració

Renteu molt bé la kale. Aquest punt és importantíssim, perquè com que les fulles són molt arrissades, s’hi enganxen i amaguen molts insectes.
Separeu el tronc de les fulles i assequeu-le…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat