Amanida ràpida d’espinacs i maduixes

Plat principal  |  Gina Estapé

Si a la primavera destaca algun aliment, sens dubte són les maduixes! Amb moltes propietats antioxidants -contienen vitamina C, carotenoides i antocianinas- resulten molt interessants a la cuina. Us proposem aquesta original recepta per aprofitar aquestes joies primaverals a la cuina

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

2-3 grapats de fulles d’espinacs
8 maduixes
Form

Elaboració

Renteu les maduixes i eixugueu-les bé.
En un bol, barregeu les fulles d’espinacs, les maduixes tallades a quarts, formatge de cabra desgranat al gust i nous pacanes al gust. Barregeu-ho bé….

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat