Amanida tèbia amb salsa de pèsols

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

No sé què tenen les amanides tèbies, però m’encanten. Fins i tot a l’estiu, a moltes persones els costa pair els aliments crus, així que combinant-los amb un saltat lleuger, aconseguirem un plat ple de nutrients, però sobretot molt digestiu!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts + temps cocció cereal

Ingredients

1 tassa de quinoa cuita (al dente)
1 tassa de mill cu

Elaboració

Per a la salsa

Tritureu tots els ingredients de la salsa de pèsols.
Corregiu la textura amb una mica d’aigua o suc de llimona, si cal.
Reserveu

Per a l’amanida

En una plata per a…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat