Amanida tropical de mango, coco i llimona

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Una amanida súper refrescant, aromàtica i extremadament exuberant que combina el mango amb groselles vermelles i un amaniment exòtic d'oli de coco i llimona que desperta els sentits.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

Brots verds variats
1 mango
groselles

Per a l’a

Elaboració

Disposeu una base de brots verds
Afegiu-hi el mango filetejat i les groselles.

Per a l’amaniment

Barregeu el suc de llimona, la mel, la sal i el pebre i, amb ajuda d’un batedor, afegiu …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat