Amanida tropical de mango, coco i llimona

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Una amanida súper refrescant, aromàtica i extremadament exuberant que combina el mango amb groselles vermelles i un amaniment exòtic d'oli de coco i llimona que desperta els sentits.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

  • Brots verds variats
  • 1 mango
  • groselles

Per a l’amaniment

  • ¼ de tassa d’oli de coco de primera pressió verge bio
  • suc d’1 llimona
  • 1 c.p. de mel (o melassa d’arròs, o xarop d’atzavara)
  • ratlladura d’1 llimona
  • 1 mica de sal marina
  • 1 mica de pebre blanc

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Amanida tropical de mango, coco i llimona

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Una amanida súper refrescant, aromàtica i extremadament exuberant que combina el mango amb groselles vermelles i un amaniment exòtic d'oli de coco i llimona que desperta els sentits.


Ingredients

  • Brots verds variats
  • 1 mango
  • groselles

Per a l'amaniment

  • ¼ de tassa d'oli de coco de primera pressió verge bio
  • suc d'1 llimona
  • 1 c.p. de mel (o melassa d'arròs, o xarop d’atzavara)
  • ratlladura d'1 llimona
  • 1 mica de sal marina
  • 1 mica de pebre blanc

Elaboració

  1. Disposeu una base de brots verds
  2. Afegiu-hi el mango filetejat i les groselles.

Per a l'amaniment

  1. Barregeu el suc de llimona, la mel, la sal i el pebre i, amb ajuda d'un batedor, afegiu a poc a poc l'oli de coco fins que s'integri perfectament.
  2. Al final incorporeu la ratlladura de llimona i amaniu l'amanida.
  3. Si us en sobra, es pot guardar en un recipient a la nevera durant una setmana aproximadament.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Disposeu una base de brots verds
  2. Afegiu-hi el mango filetejat i les groselles.

Per a l’amaniment

  1. Barregeu el suc de llimona, la mel, la sal i el pebre i, amb ajuda d’un batedor, afegiu a poc a poc l’oli de coco fins que s’integri perfectament.
  2. Al final incorporeu la ratlladura de llimona i amaniu l’amanida.
  3. Si us en sobra, es pot guardar en un recipient a la nevera durant una setmana aproximadament.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat