Apiguaca, crema d’api i poma

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Crema d'api, alvocat, all, poma i llimona, reguladora, cremosa, deliciosa i saciant, tant per combinar amb crudités de verdures o amb crackers de cereals o prendre sola. Es lleugera, alcalinitzant i antiinflamatòria.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

1 alvocat petit
2 o 3 branques d’api
1 poma verda

Elaboració

Poseu a la batedora/liquadora tots els ingredients trossejats i tritureu-los fins a obtenir la textura desitjada (es pot modificar afegint més aigua de coco o més poma). Serviu en bols individua…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat