Arròs amb verdures i pollastre

Plat principal  |  Gina Estapé

Aquest plat és una delícia que mai falla; un arròs amb pollastre amb moltes verdures com les mongetes tendres, els pebrots verds i vermells, les pastanagues, els pèsols, ...

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 20 minuts

Ingredients

  • 300 g d’arròs semiintegral
  • 300 g de pollastre ecològic
  • 100 g de pèsols
  • 100 g de mongeta tendra rodona
  • ½ pebrot vermell
  • ½ pebrot verd
  • 1 pastanaga gran
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 grans d’all
  • 1,2 L de caldo de pollastre

Dieta

  • Omnívora
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Arròs amb verdures i pollastre

Plat principal  |  Gina Estapé

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 20 minuts

Aquest plat és una delícia que mai falla; un arròs amb pollastre amb moltes verdures com les mongetes tendres, els pebrots verds i vermells, les pastanagues, els pèsols, ...


Ingredients

  • 300 g d’arròs semiintegral
  • 300 g de pollastre ecològic
  • 100 g de pèsols
  • 100 g de mongeta tendra rodona
  • ½ pebrot vermell
  • ½ pebrot verd
  • 1 pastanaga gran
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 grans d’all
  • 1,2 L de caldo de pollastre

Elaboració

  1. Talleu el pollastre a trossos petits, salpebreu-lo i enrossiu-lo en una paella amb una mica d’oli. Reserveu.
  2. A la mateixa cassola, salteu la ceba, pelada i tallada a daus, i els alls trinxats durant 10 minuts.
  3. Afegiu-hi el pebrot verd i el pebrot vermell tallats a daus i el tomàquet ratllat i seguiu saltant 12 minuts més.
  4. Incorporeu-hi la mongeta verda tallada a trossos, els pèsols i la pastanaga tallada a daus i salteu 5 minuts més.
  5. Afegiu-hi el pollastre i un cullerot de brou i deixeu cuinar uns 5 minuts.
  6. Afegiu-hi l’arròs, barregeu bé i deixeu sofregir uns minuts més.
  7. Escalfeu la resta de caldo de pollastre i, un cop calent, afegiu-lo a la cassola.
  8. Afegiu-hi un pessic de sal i deixeu coure 20 minuts a foc mitjà, o fins que l’arròs sigui cuit (controleu de tant en tant que l’arròs tingui prou caldo). Durant aquest temps, no remeneu l’arròs, perquè podria quedar massa pastós.
  9. Apagueu el foc, tapeu i deixeu reposar 5 minuts abans de servir.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Talleu el pollastre a trossos petits, salpebreu-lo i enrossiu-lo en una paella amb una mica d’oli. Reserveu.
  2. A la mateixa cassola, salteu la ceba, pelada i tallada a daus, i els alls trinxats durant 10 minuts.
  3. Afegiu-hi el pebrot verd i el pebrot vermell tallats a daus i el tomàquet ratllat i seguiu saltant 12 minuts més.
  4. Incorporeu-hi la mongeta verda tallada a trossos, els pèsols i la pastanaga tallada a daus i salteu 5 minuts més.
  5. Afegiu-hi el pollastre i un cullerot de brou i deixeu cuinar uns 5 minuts.
  6. Afegiu-hi l’arròs, barregeu bé i deixeu sofregir uns minuts més.
  7. Escalfeu la resta de caldo de pollastre i, un cop calent, afegiu-lo a la cassola.
  8. Afegiu-hi un pessic de sal i deixeu coure 20 minuts a foc mitjà, o fins que l’arròs sigui cuit (controleu de tant en tant que l’arròs tingui prou caldo). Durant aquest temps, no remeneu l’arròs, perquè podria quedar massa pastós.
  9. Apagueu el foc, tapeu i deixeu reposar 5 minuts abans de servir.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat